R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, Desmume'i bilgisayarım şarjdayken gayet hızlı çalıştırıyor fakat çıkardığımda aşırı yavaşlıyor. Bunun çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Arkadaşlar, Desmume'i bilgisayarım şarjdayken gayet hızlı çalıştırıyor fakat çıkardığımda aşırı yavaşlıyor. Bunun çözümü var mı?
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 ramp dedi: Arkadaşlar, Desmume'i bilgisayarım şarjdayken gayet hızlı çalıştırıyor fakat çıkardığımda aşırı yavaşlıyor. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplar şarjda değilken yavaşlarlar. Artı 0 Eksi
ramp dedi: Arkadaşlar, Desmume'i bilgisayarım şarjdayken gayet hızlı çalıştırıyor fakat çıkardığımda aşırı yavaşlıyor. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplar şarjda değilken yavaşlarlar.
Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 1 Temmuz 2021 #3 ramp dedi: Arkadaşlar, Desmume'i bilgisayarım şarjdayken gayet hızlı çalıştırıyor fakat çıkardığımda aşırı yavaşlıyor. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Normal bir şey bu şarjdayken daha hızlıdır laptoplar. Artı 0 Eksi
ramp dedi: Arkadaşlar, Desmume'i bilgisayarım şarjdayken gayet hızlı çalıştırıyor fakat çıkardığımda aşırı yavaşlıyor. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Normal bir şey bu şarjdayken daha hızlıdır laptoplar.
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 Ciritica dedi: Laptoplar şarjda değilken yavaşlarlar. Genişletmek için tıkla... Argos99 dedi: Normal bir şey bu şarjdayken daha hızlıdır laptoplar. Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duyuyorum. Peki az da olsa emulatörü hızlandırmanın yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Ciritica dedi: Laptoplar şarjda değilken yavaşlarlar. Genişletmek için tıkla... Argos99 dedi: Normal bir şey bu şarjdayken daha hızlıdır laptoplar. Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duyuyorum. Peki az da olsa emulatörü hızlandırmanın yolu yok mu?