Merhabalar, 2 gün önce Epic Games üzerinden Desperados III satın aldım ve yükledim. Ancak oyunu çalıştırdığımda oyun açılıyor, loading ekranı geliyor ve kapanıyor. Sonrasında Epic Games uygulamasının anasayfası açılıyor. Birkaç yöntem denedim fakat bir çözüm bulamadım. @Recep Baltaş@Ali Güngör Not: Bu arada işletim sistemim Windows 11, beni şüphelendiren ilk nokta o oldu. Process Monitor ile aldığım raporu aşağıda paylaşıyorum. Process Monitor raporu: Rapor
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...
Teşekkür ederim sorunum çözüldü Dediğiniz gibi Windows 11 ile alakalı bir durum değilmiş. Ben Steam üzerinden oyun kurarken bu tarz dll ve paket dosyalarının kurulumu otomatik yapılıyor diye Epic Games üzerinde de yapılıyordur bir sorun çıkmaz diye tahmin etmiştim.