BaraNaCAr1 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 Bu kadar haklı bir post görmedim. Kendisini de pek sevmem dicem de dava falan açar. Neyse seni çok seviyorum abim
Bu kadar haklı bir post görmedim. Kendisini de pek sevmem dicem de dava falan açar. Neyse seni çok seviyorum abim
Yadigar PC Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 882 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 Adam milletvekili olarak hiçbir şey yapmıyor. Ne bir önerge ne başka bir şey. Oturduğu yerden 100 bine yakın maaş ve neredeyse onun ve ailesinin tüm masraflarını ödüyoruz. Dalga geçmek hafif kalmış bence.
Adam milletvekili olarak hiçbir şey yapmıyor. Ne bir önerge ne başka bir şey. Oturduğu yerden 100 bine yakın maaş ve neredeyse onun ve ailesinin tüm masraflarını ödüyoruz. Dalga geçmek hafif kalmış bence.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.125 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 4 Şubat 2023 #4 Engelli bir bireyle dalga geçtiği videoyu atarmısın ?
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 4 Şubat 2023 #5 CS Relboron dedi: Engelli bir bireyle dalga geçtiği videoyu atar mısın ? Genişletmek için tıkla... Atamam, Nympea'nın yayın geçmişlerinden Berkay ile olan konuşmalarını bulabilirsin.
CS Relboron dedi: Engelli bir bireyle dalga geçtiği videoyu atar mısın ? Genişletmek için tıkla... Atamam, Nympea'nın yayın geçmişlerinden Berkay ile olan konuşmalarını bulabilirsin.
Yadigar PC Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 882 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #6 CS Relboron dedi: Engelli bir bireyle dalga geçtiği videoyu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Engelli birey dediği kişi eski CHP genel başkanı Deniz Baykal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CS Relboron dedi: Engelli bir bireyle dalga geçtiği videoyu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Engelli birey dediği kişi eski CHP genel başkanı Deniz Baykal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 4 Şubat 2023 #7 Yadigar PC dedi: Engelli birey dediği kişi eski CHP genel başkanı Deniz Baykal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konu Deniz Baykal değildi ama neyse. Bahsi geçen kişi farklı biri.
Yadigar PC dedi: Engelli birey dediği kişi eski CHP genel başkanı Deniz Baykal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konu Deniz Baykal değildi ama neyse. Bahsi geçen kişi farklı biri.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #8 BaraNaCAr1 dedi: Bu kadar haklı bir post görmedim. Kendisini de pek sevmem dicem de dava falan açar. Neyse seni çok seviyorum abim Genişletmek için tıkla... sawcılıktasn
BaraNaCAr1 dedi: Bu kadar haklı bir post görmedim. Kendisini de pek sevmem dicem de dava falan açar. Neyse seni çok seviyorum abim Genişletmek için tıkla... sawcılıktasn
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #9 Aklı yok fikri var sözünün vücut bulmuş halidir Jahrein abim. Buradan sevgiler.