Steam Desteğe yazarak topluluk banı kaldırılır mı?

GAMERPLUS006

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi;
Dün Counter-Strike 2 oynarken ani bir olaydan kaynaklı (idi*t) argo kelime yazdım. Bu kelime yüzünden hesabım 2038'e kadar topluluk banı aldı. Desteğe yazsam topluluk banı açılır mı? Ya da nasıl açtırabilirim? 1300 dolarlık envanter var hesapta. Desteğe her şeyi olduğu gibi anlatsam açarlar mı banı?

Screenshot_2025-04-22-15-53-14-197_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Merhaba Technopat ailesi;
Dün Counter-Strike 2 oynarken ani bir olaydan kaynaklı (idi*t) argo kelime yazdım. Bu kelime yüzünden hesabım 2038'e kadar topluluk banı aldı. Desteğe yazsam topluluk banı açılır mı? Ya da nasıl açtırabilirim? 1300 dolarlık envanter var hesapta. Desteğe her şeyi olduğu gibi anlatsam açarlar mı banı?

Eki Görüntüle 2475604

CS2'de kötü kelimeden 2038 topluluk banı almışsın market takas gibi şeyler güm 1300 dolarlık envanter etkilenir.
Steam desteğe yaz dogru duzgun anlat özür dile ama kalıcı topluluk banları çok zor açılır envanterin değerli olması açtırmaz genellikle.
Denemekten zarar gelmez ama beklentiyi yüksek tutma.

Son düzenleme:
CS2'de kötü kelimeden 2038 topluluk banı almışsınbu kalıcı ban demek market takas gibi şeyler güm 1300 dolarlık envanter etkilenir.
Steam desteğe yaz dogru duzgun anlat özür dile ama kalıcı topluluk banları çok zor açılır envanterin değerli olması açtırmaz genellikle.
Denemekten zarar gelmez ama beklentiyi yüksek tutma.

Kankam kalıcı ban olsa kalıcı olarak yasaklandın yazmaz mıydı? İlk defa karşılaştım dediğim gibi.

Arkadaşım yemişti yazmıştı ve açmışlardı dene şansını.

Nasıl açtırmıştı kankam.

Bana bu sebebten dolayı ban yemen mantıksız geldi. Bundan dolayı banlandığından emin misin?

Bana da mantıksız geldi de kankam ama profilde yazıya tıkladığımda o kelimeden kaynaklı banlandığım yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı