Desteği kesilen iPhone XS'e iOS 18 beta yüklenir mi?

byLewars

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben iPhone XS kullanıyorum. iOS 18 almayacak. Ben de Apple'ın beta programına katıldım. Buradan iOS 18'e yükseltebiliyorum galiba. Peki bunun bir zararı olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Fatieh Hocamın dediği gibi destek alacaklar bu sene A12 işlemcili cihazlar da. Ancak güncellerseniz gerek beta sürümleri gerek nihai sürüm olsun temel arayüz değişikliği harici size pek de özellik katkısı olmayacak çünkü birçok özellij iPhone 12 ve üzeri için geldi ama çok şey kaybettirecek performans noktasında sizin cihazınızda. Bugünleri ararsınız o yüzden memnunsanız güncellemenizi önermiyorum.

Peki sıkıntı olursa iOS 17'ye dönebilir miyim?

Şu an geçersen dönersin ama eylül'de artık kısa bir süre sonra iOS17 imzaları kapanacak ondan sonra dönemezsin.

Hocam bir deneyesim var çok performans sorunu olur mu yani geri dönmek çok uğraştırırmı.

Destek kesilmedi ki. Bu sene iPhone XS, XR serileri de alacak güncelleme. O yüzden betaya yükseltebilirsin. Eğer destek kesilseydi betaya da yükseltilemezdi yanlış anlaşılma olmasın.
Hocam bir deneyesim var çok performans sorunu olur mu yani geri dönmek çok uğraştırırmı.

Son düzenleme:

iPhone 13 kullanıyorum ve beta yüklü, ben performans açısından bir şey hissettiğimi söyleyemem kullanım olarak, çok fazla hatalar yok bazen ana ekrandaki simgelerin fotoğrafları gidiyor bazen kapatıp açınca geliyor, tabii oyun oynamıyorum ben oyunda performans düşüyor mu bilmiyorum. Oynuyorsan oyun oynayan beta kullanıcılarına sorabilirsin. Ama düşeceğini sanmıyorum oyunda, oyun modu getirmişlerdi en son.

Geri döneceksen hiç yapma, cihazdaki verilerin hepsi silinir, illa deneyip döneceğim diyorsan yedek almadan yapma.

yeni gördüm kusura bakma. Çok meraklıysan iTunes üzerinden yedeğini al öyle yükle. Sonra geri dönünce hiçbir şey gitmez. Ama zaten geri dönmesen bile alman gerek yedek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…