Yenilenmiş telefon mağazası, yenilenmiş bilgisayar mağazası ve yetkili yenileme merkezi Destek Bilişim Shop olarak taksitli yenilenmiş telefon satın almak isteyenleri bekliyoruz!
Yenilenmiş telefon mağazası, yenilenmiş bilgisayar mağazası ve yetkili yenileme merkezi Destek Bilişim Shop olarak taksitli yenilenmiş telefon satın almak isteyenleri bekliyoruz!
Yenilenmiş telefon önermiyorum ama almak istiyorsan "EasyCep, GetMobil, Yenilio" gibi sitelere bakmanı tavsiye ederim. Destek bilişimi ilk defa duyuyorum.
Yenilenmiş telefon önermiyorum ama almak istiyorsan "EasyCep, Getmobil, yenilio" gibi sitelere bakmanı tavsiye ederim. Destek bilişimi ilk defa duyuyorum.
Yenilenmiş cihazlar bana göre saatli bomba. Hangi parçayı değiştirdiler, Hangi kalite taktılar belli değil. Sahibinden gibi sitelerde 2. el daha temiz cihazlar bulabilirsin.
Yenilenmiş cihazlar bana göre saatli bomba. Hangi parçayı değiştirdiler, hangi kalite taktılar belli değil. Sahibinden gibi sitelerde 2. el daha temiz cihazlar bulabilirsin.