Steam Destek çalınan hesabı geri verir mi?

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba. Yaklaşık 3 hafta önce hesabım çalındı fakat yurt dışındaydım ve bilgisayarım olmadığı için yoğun olduğum için yeni destek ile irtibata geçebildim.
Kendilerine bu zamana kadar hesapta kullanılan ilk mail adresini + telefon numarasını vs. verdim.
Artı olarak da hesapta bu zamana kadar etkinleştirilen CD anahtarlarını hatta tarihlerine kadar verdim ve son olarak ödeme yöntemimde istenilen kartın son 4 hanesi vs. hatta işlem yaparken bir şey satın alırken girilen fatura adresine kadar verdim. Hesabımı geri verirler mi? Bir tane bile yanlış bir bilgi vermedim çünkü.

Verirler.

Evet verirler. Bende daha önce hesabımı çaldırdım. Oyun alırken kullandığım kart bilgileri, tel isim vb verince kurtarıyorlar

Steam'in desteğine bayılıyorum. Ben aptal gibi sahte linke tıklayıp kullanıcı adı ve şifremi Rus'lara kaptırmıştım, anında şifremi değiştirmişlerdi ve 1 gün içinde geri almıştım hesabımı.
Bu süreç içinde sana son siparişinde kullandığın kartın son 4 hanesini falan soruyorlar haberin olsun. Ama ben o zamanlar Şok'tan tek kullanımlık İninal kartlar alıp kullandıktan sonra çöpe attığım için kart bilgilerimi verememiştim yine de hesabımı vermişlerdi. Bu süreç içerisinde çok ve detaylı bilgi vermeye özen göster. Benim bir sürü farklı Visa karttan alışveriş yaptığımı kontrol edip doğruladıktan sonra hesabımı vermişlerdi bana güvenip.

Muhtemelen yarın sabah uyandığında hesabına yeni bir telefon numarası ekleyip şifre belirlemen için link mailine gelmiş olur.

Sağdan soldan korsan oyun yazılım yada belirsiz olmadıgı yerlerden uygulamaları pclere yüklemeyiniz.
eset kaspersky gibi yazılımları pc lere kurunuz anti virüs yazılımlarını sanalda gezerken cok dikkat edin.
ve bilincli olunuz linklere filan de tıklamayın keyifli güvenli internet dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…