Kyrothizm
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılımcı ve Tasarımcı
3 farklı hesabım vardı ve gerçekten bu üç hesabı farklı amaçlarla kullanıyordum. Daha sonra tamamen farklı bir amaca hizmet edecek 4. bir hesap açmaya karar verdim. Ancak 4. hesabı açtıktan sonra, ana hesabım hariç diğer iki hesabım ve yeni açtığım hesap kapatıldı. Benden e-posta, telefon numarası, selfie ve en sonunda kimlik doğrulaması istendi. Üç hesaba da aynı kimliği gönderdim. Bunlardan yalnızca biri açıldı, diğer ikisi kapatıldı. Üstelik derdimi anlatabileceğim veya konuşabileceğim herhangi bir destek kanalı da bulamadım. Yaklaşık bir saat önce ana hesabımda da aynı durum yaşandı. Bu yüzden ailemden birinin kimliğini vermek zorunda kaldım. Ayrıca yeni bir hesap açmaya çalıştığımda hesap hemen kapatılıyor. Yapay zekâ araçlarına sorduğumda IP adresimin veya cihazımın kısıtlanmış olabileceğini söylediler.
Instagram'ın doğrudan ulaşabileceğim bir destek hattı ya da ticket sistemi yok mu? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Instagram'ın doğrudan ulaşabileceğim bir destek hattı ya da ticket sistemi yok mu? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.