NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 EA Canlı desteğe ulaştım. Epic destek hattına ulaşmamı söylediler. Talep göndermek istediğim zaman böyle uyarı alıyorum ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Screenshot.png 29,2 KB · Görüntüleme: 19
EA Canlı desteğe ulaştım. Epic destek hattına ulaşmamı söylediler. Talep göndermek istediğim zaman böyle uyarı alıyorum ne yapmalıyım?
Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 3 14 Kasım 2024 #2 NormalVatandas dedi: EA Canlı desteğe ulaştım. Epic destek hattına ulaşmamı söylediler. Talep göndermek istediğim zaman böyle uyarı alıyorum ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2352537 Genişletmek için tıkla... VPN kullanıyor musunuz talep gönderirken Epic Destek hattına?
NormalVatandas dedi: EA Canlı desteğe ulaştım. Epic destek hattına ulaşmamı söylediler. Talep göndermek istediğim zaman böyle uyarı alıyorum ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2352537 Genişletmek için tıkla... VPN kullanıyor musunuz talep gönderirken Epic Destek hattına?
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 Efe_Arslan81 dedi: VPN kullanıyor musunuz talep gönderirken Epic Destek hattına? Genişletmek için tıkla... Hayır, başka İnternet'tende denedim. Olmadı. Daha dün 2 tane gönderdim.
Efe_Arslan81 dedi: VPN kullanıyor musunuz talep gönderirken Epic Destek hattına? Genişletmek için tıkla... Hayır, başka İnternet'tende denedim. Olmadı. Daha dün 2 tane gönderdim.
Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 3 14 Kasım 2024 #4 NormalVatandas dedi: Hayır, başka İnternet'tende denedim. Olmadı. Daha dün 2 tane gönderdim. Genişletmek için tıkla... Anladım, Ben VPN kullanırken Epic Hizmetlerine ulaşamıyorumda. Belki sizde de aynı problem olmuştur diye söyledim. Hücresel veri ile deneyin isterseniz.
NormalVatandas dedi: Hayır, başka İnternet'tende denedim. Olmadı. Daha dün 2 tane gönderdim. Genişletmek için tıkla... Anladım, Ben VPN kullanırken Epic Hizmetlerine ulaşamıyorumda. Belki sizde de aynı problem olmuştur diye söyledim. Hücresel veri ile deneyin isterseniz.