Destek Yoksa Neden Bölüm Var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Godsake

Hectopat
Katılım
24 Mart 2015
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Açılan konulara 'Windows 7 için teknik destek sağlamıyoruz, Windows 8.1'e geçin, yoksa topuklarınıza sıkarız, bu da indirme linkleri ehehehe' diye cevap veren über egolu moderatörler görüyorum. Madem destek yok, madem üyeler de yazamıyor sen konuyu kapatınca, kardeşim bu bölüm neden var? Şimdi akıbetim hakkında birkaç tahminde de bulunacağım. Bir yetkili gelip bol ironi yüklü,kullanıcıyı aşşağılayan üslupla birşeyler söyleyecek. Birkaç moddan veya üyeden beğeni alacak ve konu kapatılarak hesabım hiçliğe yollanacak. Siz de burada tiyatroya devam edeceksiniz. Yapmayın, etmeyin. Bir bilişim basını oluşumunun düşeceği en büyük hatalardan biri burnunun dikine gitmek, eleştiriye kapalı olmaktır. Hele bazı sözüm ona yetkililerin burnu havada tavırları, yardım isteyen adama sanki marifetmiş gibi laf sokması yok mu? Adama diyor ki yahu en temel şeyleri bile bilmiyorsun. Adam bilmiyor ki konu açmış koçum. Evet. İyi sosyaller. Belki de bu mesaj kendini imha eder kim bilir? Aksi halde değerli görüşlerinizi bekliyorum.
 
Bazı kullanıcılar halen win7 hakkında cevap yazıyor. Örneğin ben yardımcı olurum. Ayrıca genişletilmiş destek var 2020 yılına kadar.
 
Önceden sorulan sorular üyelerin işine yarayabilir diye bölüm duruyordur bence. Eski sorular birisinin işine yarar belki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı