Rehber Desteklemeyen Anakartlarda ARGB Kontrolü Nasıl Yapılır?

@BerkayZ87 Geçen sene@The Front Man Geçen sene ortalarında satılıyordu 400 liraya. Ben sene başında Almanya Amazon'dan 500 liraya almıştım.

Dosya Ekleri

• IMG_20220428_015344.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 45
@BerkayZ87 Geçen sene ortalarında satılıyordu 400 liraya. Ben sen başında Almanya Amazon'dan 500 liraya almıştım.
Epey uzun süredir piyasadaymış üstelik. Cidden Razer'a ilgi duyan birisi olduğum halde bu ürünü nasıl görmemişim, ilginç.

@BerkayZ87 Ben YouTube'tan takip ediyorum Razer'i. Yeni bir ürün çıkaracağı zaman duyuruyor orada. Bir de bu cihazın bir üst leveli var. İçinden kendi LED'leri çıkıyor, masaya duvara yapıştırıyorsun. Sonra telefona bağlayıp kullanabiliyorsun filan.

Hocam selamlar,
Anakartım Asus H510m-E ve maalesef ki ARGB desteklemiyor. İşlemci soğutucu araştırırken ARGB kontrolcüler ile bu özellikten faydalanabileceğimi öğrendim fakat fazla kaynak bulamadım. Paylaştığınız razer ürün bütçemi aşıyor çünkü üzerine soğutucu vs. de alacağım. Cooler Master veya Dark vb. markaların ARGB kontrolcüleri hakkında bilginiz var mıdır?
Alacağım kontrolcünün hem işlemci soğutucusunu hem de kasadaki diğer 4 fanımı kontrol etmesini istiyorum. Mümkün müdür böyle bir şey, yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…