Desteklemeyen Bilgisayara Windows 10 Kurmak

dengesis58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım Windows 10 desteklememesine rağmen ben yine yükledim, oyun kasma açısında sıkıntı olur mu diye soracaktım etkiler mi diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
@dengesis58 @MF
Ben destekleyen bilgisayarıma yükledim açılışta gecikme, mağazada çalışmayan uygulamalar ve oyunlarda normal bir şekilde çalışırken görüntünün yavaşlayıp tekrar normale dönmesi kısaca kasma sorunları yaşadım. Bu arada PC yetersiz derseniz i5 (2.4Ghz-3.0Ghz) 6GB RAM 2GB ekran kartına sahip groove müzik uygulamasında bile hata veriyordu. Mavi ekranla yeniden başlatıyordu. Bence deneme Windows 7'ye geçtim rahat ettim çok şükür.

@dengesis58 @MF
Ben destekleyen bilgisayarıma yükledim açılışta gecikme, mağazada çalışmayan uygulamalar ve oyunlarda normal bir şekilde çalışırken görüntünün yavaşlayıp tekrar normale dönmesi kısaca kasma sorunları yaşadım. Bu arada PC yetersiz derseniz i5 (2.4Ghz-3.0Ghz) 6GB RAM 2GB ekran kartına sahip groove müzik uygulamasında bile hata veriyordu. Mavi ekranla yeniden başlatıyordu. Bence deneme Windows 7'ye geçtim rahat ettim çok şükür.
Windows 7 mi Windows 8 mi Windows 8.1 hangisi ne geçeyim

Windows 7 mi Windows 8 mi Windows 8.1 hangisi ne geçeyim

Windows 7'ye artık geçmeyin derim. Çok eskidi. Virüs açığı, sorunlar vs. çok sıkıntılı bir sürüm haline geldi. Yeni güncellemeler de pek gelmiyor artık. Geriye iki seçenek kalıyor; Windows 8/8.1. Ben şahsen bu ikisi arasında kalsam, Windows 8.1'i seçerdim.

Sistem özelliklerinizi yazmamışsınız ki uyumlu uyumsuz diyelim belki bir uygulamadan dolayı öyle bir hata verdi. Kurulumdan sonra Windows Update'i çalıştırın tüm sürücüleriniz yüklenirse destekliyordur.

anakartım ga-x58a-ud5 ve win 10 pro(MBR) kurdum.Anakartta onboard özelliği olmadığı için dandik bir ekran kartından görüntü alıyorum(amd hd 7350).Buraya kadar bir problem yok fakat anakartın web sitesine girdiğim zaman,win 10 için ses driver ı olmadığını gördüm ve bende tüm ses driver larını indirdim ama indirip kurmama rağmen bir türlü ses aygıtlarını(kulaklık,monitörün hoparlörü vs.) tanımlamadı pc.Ne yapabilirim?

Anakartım GA-X58A-UD5 ve Windows 10 Pro(MBR) kurdum. Anakartta onboard özelliği olmadığı için dandik bir ekran kartından görüntü alıyorum(AMD HD 7350).buraya kadar bir problem yok fakat anakartın web sitesine girdiğim zaman, Windows 10 için ses driver ı olmadığını gördüm ve bende tüm ses driverlarını indirdim ama indirip kurmama rağmen bir türlü ses aygıtlarını(kulaklık, monitörün hoparlörü vs.) Tanımlamadı PC. Ne yapabilirim?

5 yılın ardından sizden şunu rica ediyorum :). Aygıt Yöneticisi'nden sürücünün donanım kimliğini atabilir misiniz?
Aygıt yöneticisine giriş yapın. Bulmak istediğiniz sürücüye sağ tıklayıp özelliklere giriş yapın. Ayrıntılar sekmesinden donanım kimliklerini seçip en üstteki değeri bizimle paylaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı