Desteklemeyen bilgisayara Windows 11 yüklemek sorun yaratır mı?

Microsoft'un bu kararının yazılı bir kaynağı var ise linkini atabilir misiniz? Windows 11'i bir denerim hafta sonu. Kasacağını biliyorum ama en azından Windows 10 lisansımı 11 lisansı yapıp geri Windows 8.1'e geçerim.

TPM ve Secure Boot yoksa Windows 10'da kalın. Valorant 11'de Secure Boot ve TPM istiyor.

Yazılı kaynağı bildiğim kadarı ile yok ama (10 yıllık PC Windows 11 güncellemesi alıyor!) gibi haberler çıkmıştı. Ancak dediğim gibi güncelleme alıyor sorun olmuyor.
TPM ve Secure Boot yoksa Windows 10'da kalın. Valorant 11'de Secure Boot ve TPM istiyor.

Herkes Valorant oynamıyor.

Teşekkürler. Hafta sonu Windows 11 kurup Windows 10 lisansımı 11'e taşıyıp kasmaz ise kullanırım güncelleme ile ilgili sorun çıkana kadar çıkmaz ise de yavaşlıktan çıldırana kadar kullanıp 8.1'e geri dönerim.

Hiç bir sıkıntı yaratmaz ve gayet iyi çalışıyor. Sadece işlemci uyumsuz ama tüm güncellemeleri aldım ben

Güncelleme ile ilgili sorun çıkmayacak. MS desteklenmeyen sistemlere güncellemeleri kesmeyecek çünkü keserse büyük bir hata yapacaktır zaten sistem gereksinimleri ile hata yaptılar kendileri de farkında. Kesseler çoktan keserlerdi ayrıca .
Sadece işlemci uyumsuz ama tüm güncellemeleri aldım ben

Uyumsuz değil saçma sistem gereksinimlerine bakmaya gerek yok gayet iyi bir şekilde çalıştıracaktır.

O sistemde çok yavaş işledi. I7 11. nesil işlemcide iyi ama eski nesil işlemcilerde iyi sonuç vermiyor sanırım.
Geri Windows 10 yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…