Desteklenmeyen bilgisayara Windows 11 kurmak

umutsari00

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
GT 730
Anakart
Intel B85
İşlemci
İ5 4460
Merhaba herkese, desteklenmeyen bir sisteme Windows 11 kurmak istiyorum. Zamanında Recep abi böyle bir video çekmiş kayıt defterini açıp "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup" kodunu yazınca mosetup diye bir dosya bulunmuyor. Ne yapmam lazım? İlgili video linkini bırakıyorum. İyi sosyaller dilerim.

https://youtu.be/lHx7Z7SIaUM

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus üzerinden ilgili gereksinimleri kaldırmayı denediniz mi ilk olarak?

Yok Rufus üzerinden bir şey denemedim videodan bakıyordum öyle bir dosya olmadığını görünce bir sorayım dedim. Bir de desteklenmeyen bilgisayara Windows 11 kurarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım oyunlarda performans problemi güvenlik açıkları vs?

Hocam Rufus üzerinden deneyin derim fakat GT 730 ve i5 4460 ile performans problemi yaşanabilir.

Valorant gibi TPM2.0 isteyen oyunlar dışında sıkıntı yaşayacağını sanmam. Ama sistem biraz yavaşlayabilir senin sisteminden daha düşük bir laptopa sahibim ona kuracaktım Windows 11 ama USB'im olmadığı için kuramadım

Büyük performans kayıpları yaşarsınız, ama yinede kurmak istiyorsanız Tiny11 kurun. Rufustan yazdırırken donanım kısıtlamalarını yoksayabiliyorsunuz. Benim önerim Windows10da kalın hatta Tiny10'a geçin.

Düzeltiyorum" büyük performans kayıpları yanlış olmuş biraz,stock kurarsanız evet yavaşlayabilir ama Tiny11'de ben neredeyse hiçbir kayıp yaşamadım.Tabi biraz yavaşlamalar olur devir farkı var.Siz yinede deneyin şansınızı rahat çalışabilir.

Burdada kurulumdan bahsediyor youtube'de videolardanda bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…