"Desteklenmeyen Donanım" Hatası

dawnofjustice97

Kilopat
Intel i7 7700
GTX 1050 Ti 4GB
8GB RAM

Windows 10 kullanırken mavi ekran sorunuyla karşılaştığım için Windows 8.1 yüklemeyi denedim ve hem Windows 8.1'i daha çok beğendiğim için hem de mavi ekran hatasıyla bir daha karşılaşmadığım için bu sürüm de kalmaya karar verdim. Arada resimdeki uyarıyı alıyorum. İşlemciye vb. donanımlara zarar verir mi bu? Yoksa sıkıntı olmaz mı? Eğer olmayacaksa destek çekilene kadar Win 8.1 ile gitmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 0326bc56ae4fd9eaeb6878737d406088.jpg
    0326bc56ae4fd9eaeb6878737d406088.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel i7 7700
GTX 1050 Ti 4GB
8GB RAM

Windows 10 kullanırken mavi ekran sorunuyla karşılaştığım için Windows 8.1 yüklemeyi denedim ve hem Windows 8.1'i daha çok beğendiğim için hem de mavi ekran hatasıyla bir daha karşılaşmadığım için bu sürüm de kalmaya karar verdim. Arada resimdeki uyarıyı alıyorum. İşlemciye vb. donanımlara zarar verir mi bu? Yoksa sıkıntı olmaz mı? Eğer olmayacaksa destek çekilene kadar Win 8.1 ile gitmeyi düşünüyorum.
İşlemciniz Windows 8.1 için tasarlanmamış yani Windows 10 kadar stabil bir biçimde çalışmayacaktır. Bildiğim kadarıyla 6. nesil ve öncesi 8.1 için daha uygun. Hataya gelirsek bilgisayarınıza bir zararı olmayacaktır. Bununla ilgili konuma bakabilirsin :i5 7300HQ ve GTX 1050 Ti laptop için Windows 8.1 driver var mı? - Technopat Sosyal

Sorun olmaz.

Windows bu hamleyi herkesi Windows 10'a geçirmek için yaptı. Windows 7'den ana desteği tamamen çekti ancak Windows 8.1 hala büyük güncellemeler almaya devam ediyor. Sıkıntı çıkaracapını zannetmiyorum. Tek kaybın Windows 10'da ki stabiliteyi Windows 8.1'de alamazsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı