KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.620 Makaleler 1 Çözümler 17 31 Ekim 2021 #11 Odios01 dedi: Hocam Bypass ederek kullanabilirsiniz, herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Bir tek Valorant oynuyorsanız, onda sıkıntı çıkar. Genişletmek için tıkla... Allahtan Valorant oynamıyorum
Odios01 dedi: Hocam Bypass ederek kullanabilirsiniz, herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Bir tek Valorant oynuyorsanız, onda sıkıntı çıkar. Genişletmek için tıkla... Allahtan Valorant oynamıyorum
Genitour Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 363 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel 14700HX Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu 2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact Kingston KC3000 1TB Kingston NV2 2TB Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #12 KingStannis dedi: Allah'tan Valorant oynamıyorum Genişletmek için tıkla... KingStannis dedi: Allah'tan Valorant oynamıyorum Genişletmek için tıkla... TPM ve Secure Boot varsa sorun yaşamazsın Valorant'ta oynayabilirsin.
KingStannis dedi: Allah'tan Valorant oynamıyorum Genişletmek için tıkla... KingStannis dedi: Allah'tan Valorant oynamıyorum Genişletmek için tıkla... TPM ve Secure Boot varsa sorun yaşamazsın Valorant'ta oynayabilirsin.