ceosrav Femtopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Steam açtığım tüm destek kayıtlarını ve iadelerini 10 dakika içinde direkt kapatıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Steam açtığım tüm destek kayıtlarını ve iadelerini 10 dakika içinde direkt kapatıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 8 Ekim 2023 #2 İade olayında çok fazla iade talebinde bulunduğunuzdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Bir süre destek talebi veya iade talebi açmayın.
İade olayında çok fazla iade talebinde bulunduğunuzdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Bir süre destek talebi veya iade talebi açmayın.
ceosrav Femtopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 519928 dedi: İade olayında çok fazla iade talebinde bulunduğunuzdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Bir süre destek talebi veya iade talebi açmayın. Genişletmek için tıkla... Yok fazla iade oluşturmadan önce de direkt yine iptal ediyordular sonra 3 günde bir denedim yine iptal edildi hepsi.
519928 dedi: İade olayında çok fazla iade talebinde bulunduğunuzdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Bir süre destek talebi veya iade talebi açmayın. Genişletmek için tıkla... Yok fazla iade oluşturmadan önce de direkt yine iptal ediyordular sonra 3 günde bir denedim yine iptal edildi hepsi.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 8 Ekim 2023 #4 ceosrav dedi: Yok fazla iade oluşturmadan önce de direkt yine iptal ediyordular sonra 3 günde bir denedim yine iptal edildi hepsi. Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirip oluşturmayı deneyin. Yine kapanıyorsa, önerebileceğim bir şey yok maalesef.
ceosrav dedi: Yok fazla iade oluşturmadan önce de direkt yine iptal ediyordular sonra 3 günde bir denedim yine iptal edildi hepsi. Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirip oluşturmayı deneyin. Yine kapanıyorsa, önerebileceğim bir şey yok maalesef.
ceosrav Femtopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 519928 dedi: Şifrenizi değiştirip oluşturmayı deneyin. Yine kapanıyorsa, önerebileceğim bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştirmek bir çözüm sağlar mı sizce. İşe yarayan bir çözüm ise denerim.
519928 dedi: Şifrenizi değiştirip oluşturmayı deneyin. Yine kapanıyorsa, önerebileceğim bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştirmek bir çözüm sağlar mı sizce. İşe yarayan bir çözüm ise denerim.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 8 Ekim 2023 #6 ceosrav dedi: Şifre değiştirmek bir çözüm sağlar mı sizce. İşe yarayan bir çözüm ise denerim. Genişletmek için tıkla... Denemekten başka bir şans yok gibi gözüküyor.
ceosrav dedi: Şifre değiştirmek bir çözüm sağlar mı sizce. İşe yarayan bir çözüm ise denerim. Genişletmek için tıkla... Denemekten başka bir şans yok gibi gözüküyor.