Destiny 2 DLC'siz oynabılabilir mi?

Ogigogo

Kilopat
Makaleler
2
Oyunu indirmek istiyorum ama bir yerden sonra DLC alınması gerekiyor mu gerekmiyor mu hiçbir bilgim yok. Eğer gerekiyorsa indirmekten vazgeçeceğim. Artı olarak bir şey daha eklemek istiyorum. Tek başımayım. Bu oyun arkadaşsız oynanır mı sıkar mı?

Oyunu indirmek istiyorum ama bir yerden sonra DLC alınması gerekiyor mu gerekmiyor mu hiçbir bilgim yok. Eğer gerekiyorsa indirmekten vazgeçeceğim. Artı olarak bir şey daha eklemek istiyorum. Tek başımayım. Bu oyun arkadaşsız oynanır mı sıkar mı?
DLC'ler sadece öyküyü genişletiyor diye biliyorum. Arkadaş olmadan da oynayabiliyorsunuz. Ekstradan not: Menüden Vanguard modunda iyi silahlar kasabilirsiniz. Konsoldan oynayacaksanız Raidler, Vanguard, Gambit ve Crucible modları PS Plus veya Live Gold gerektiriyor.

DLC siz yüzlerce saat oynayabileceğin içerik var. Olur da o kadar çok oynarsan ve seversen Forsaken DLC'sini almanı öneririm Shadowkeep'e göre hem daha ucuz hem de kesinlikle daha dolu dolu içerik barındırıyor exotic silahlarının iyi olması da cabası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı