R RECKEİ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Merhaba, Destiny 2 başlamak istiyorum hangi DLC almalıyım acaba? Hikayesini oynamak istiyordum ama İngilizce olduğu için aşırı karışacaktır.
Merhaba, Destiny 2 başlamak istiyorum hangi DLC almalıyım acaba? Hikayesini oynamak istiyordum ama İngilizce olduğu için aşırı karışacaktır.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.791 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 Ben de almak istiyorum fakat hangi DLC almalıyım pek çözemedim bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Ben de almak istiyorum fakat hangi DLC almalıyım pek çözemedim bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
R RECKEİ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 Haluk Albayrak dedi: Ben de almak istiyorum fakat hangi DLC almalıyım pek çözemedim bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... galiba kimse bilmiyor
Haluk Albayrak dedi: Ben de almak istiyorum fakat hangi DLC almalıyım pek çözemedim bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... galiba kimse bilmiyor