Destiny 2 P2W mi?

ForestGuardiann

Kilopat
Yer
SAMSUN
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Bilişim Sistemleri
Arkadaşlar sizce bu oyun P2W mi? P2W ise oyun tavsiyesi yapar mısınız?

Hayır. Sanırım kozmetik alabiliyordun para ödeyerek. Yanlışım varsa affola emin değilim çünkü.

P2W değil ancak bazı raid ve eşyalara DLC satın alarak erişebiliyorsunuz. Yine de oyunun para ödenmeden oynanan hali de oldukça güzel. Ben oyuna para yatırmadan başlamanızı, 20-30 saat oynayıp alıştıktan sonra eğer sevdiyseniz DLC almanızı tavsiye ederim. Oyundaki içerik hem PvP hem de PvE olarak muazzam.

1.500+ saat oynamışlığım var.

Son düzenleme:
Hocam oyunu öğrete bilir misiniz?

Forumda anlatmakla öğretilecek bir oyun değil. Eskiden birlikte oynadığım Symix isimli bir oyuncu var, YouTube'da Türkçe rehberler yayınlıyordu.(YouTube Kanalı)

Bir şey anlamadım maalesef silahalar nasıl güçlenir, neye göre eşya dizilimi yapılmalı bilmiyorum. Bunları bilsem yeter.

Bir şey anlamadım maalesef silahalar nasıl güçlenir, neye göre eşya dizilimi yapılmalı bilmiyorum. Bunları bilsem yeter.
1.5 senedir oynamıyorum. İnan oyun içindeki terimleri, silah özelliklerini hatta güçleri kullanma tuşlarını bile hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…