Destiny 2 P2W mi?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Yüklü olan oyunların sadece 2-3 ünü oynadığımdan yüklemeye karar verdim. Ölümüne olmasa da kasılma temalı oyunlar zevk veriyor, ama oyun ücretsiz olunca aklımda bu soru takıldı. Destiny 2 P2W mi? Parayla sadece skin alabiliyorsak sorun değil.

Son düzenleme:
Destiny 2 bildiğimiz anlamda ücretsiz bir oyun değil. Önce bunu belirterek başlayayım. Sadece yeni başlayanlar oyuna alışsın diye sınırlı bir kısmı ücretsiz olarak açık. Asıl içerikler ek paketlerde sunuluyor. Yani F2P kısmı oyunun ufak bir kısmını oluşturuyor.

P2W olmasa da pay to skip kavramı var. Mağazasında silver satılıyor. Belli şeylerde hızlanmanızı sağlar. Ancak her şeyden önce paketleri almaya itiyor sizi oyun. Bana kalırsa eğer ciddi şekilde oynamayı düşünüyorsanız, almak da gerekiyor zaten. Çünkü gerçekten güzel içerikler açılıyor. F2P olan bir oyuncu ile paket sahiplerinin eriştiği içerik kıyaslanamaz bile. Sadece içerik de değil, belli özel silahlara erişim vs gibi özellikler de bu paketlerle açılıyor. Keza bir noktadan sonra power kasarken de ek paketlere ihtiyaç duyuyorsunuz.

Konu hakkında bildirim gelmediği için cevap yazılmadı sandım, açtığım konulara bakınca gördüm kusura bakmayın. Teşekkür ederim, yazdıklarınızı değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…