Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 29 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar Destiny 2 PC için yeni çıktı ama Türkiye'de oynayan bir topluluk bulamadım. Ben de Klan oluşturdum takım arkadaşı arayan oyunu bilen, bilmeyen ve bilmeyenlere yardımcı olacak herkesi bekliyorum. D2 Turkiye - Groups | Bungie.net
Arkadaşlar Destiny 2 PC için yeni çıktı ama Türkiye'de oynayan bir topluluk bulamadım. Ben de Klan oluşturdum takım arkadaşı arayan oyunu bilen, bilmeyen ve bilmeyenlere yardımcı olacak herkesi bekliyorum. D2 Turkiye - Groups | Bungie.net
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 30 Ekim 2017 #2 Bungie Net, serbest yazışma platformu olarak kullanılabiliyor mu?
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #3 Hala kullanılıyor mu? Katılmak isterim.