Destiny 2 Performans Yükseltmek

DailyTekno

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Destiny 2'yi ücretsiz olduğu için hemen kaptım ve oynamak istedim. R7 250 ve G3258 tabanlı bir sisteme sahip olduğum için ve sistem gereksinimleri, sistemimi aştığından mütevellit akıcı bir oyun oynayıp oynayamayacağım konusunda endişe duyuyordum. İndirdim ve girdim oyuna. 20-30 FPS arası alıyorum. En azından 30 FPS sabit oynamak istiyorum. Sistemimi yoran, FPS düşüşüne sebep olan bir şeyler olabilir diye düşündüm. FPS yükseltmek için tavsiyeniz var mıdır?

O sistem ile oyunu oynamak için yapabileceğin pek bir şey yok.

Zaten iyi sistemin olsa bile önermiyorum. MMORPG mantığının FPS tarzına uyarlanmış halidir.
Sürekli canavar kesip giysi, silah vb. düşürmekten başka bir olayı yok. Tam bir işsiz oyunudur.
Satış fiyatı 60 $ olan bir oyunun ücretsiz olmasının nedeni sevilmediği içindir.
Ücretsiz olduğu için bir ya da iki ay sunucular dolu olacaktır. Sonra gene oyuncu sayısı düşecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı