Destiny 2: Shadowkeep Oyun İçeriği Nedir?

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Destiny 2'yi ücretsiz olduğu dönemlerde hem PS4'de hem de PC'de oynamıştım, vuruş hissine ve akıcılığına hayran kalmıştım. Fakat ana oyun çok kısa sürede bitiyor ve karakter gelişimi duruyordu. Bu sebeple DLC olmadan oyun bir yerden sonra ilerlemiyordu. Destiny 2, 1 Ekim tarihinde Steam'e gelecek ve Shadowkeep adı altında satışa çıkan bu yeni Destiny 2 paketi ekstra içeriklere sahip olacak.

Fakat Shadowkeep içeriği neleri kapsıyor tam olarak anlayamadım. Net bir şekilde aşağıda söylenenlerin, geçmiş/gelecek hangi ek paketleri kapsadığını anlatabilecek olan var mı?
  • All Standard Edition Content (Forsaken dahil şimdiye kadar çıkmış tüm DLC'ler mi?)
  • Four Season Passes, each offering unique and exclusive activities and rewards (Shadowkeep ile birlikte yeni çıkacak 4 DLC mi?)
-
Sorunun cevabını bulmak zor. Özellikle Forsaken konusu karışık.

Son düzenleme:
Biraz geç oldu fakat hala bilgi gerekiyorsa verebilirim.
Digital Deluxe Edition almıştım sonra iade ettim. Ücretsize başlayıp duruma göre tekrar satın alabilirim. Forsaken durumunu hala bilmiyorum.

Durumu o zaman özetleyeyim. Deluxe edition 4 season passes dediği Shadow Keep için sonradan gelecek olan DLC'lerin pass'i. Yani oyunun öncesiyle hiçbir alakası yok. Hem Deluxe hem de standart edition şimdiye kadar ki bütün oyunu ve DLC'leri kapsıyor fakat 2. sezonun raid'leri ve Forsaken'ı içermiyorlar. Forsaken sonradan DLC olarak gelip, ayrı satılacak. Hatta şu an satıştaydı sanıyorsam, 110 TL gibi bir rakama satılıyor. Forsaken daha önceden Battlenet üzerinden alanların bir daha almasına gerek yok. Steam ile Battlenet'i bağladıktan sonra otomatik olarak Forsaken sahibi olmuş sayılıyorlar.

Oyun hakkında yardıma ihtiyacın olursa, bana sorabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı