omrcetin Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 487 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2018 #1 Aracıma detaylı bir temizlik yapmak istiyorum. Kendim yapacağım. Far temizliği falan da yapacağım. En iyi sonuç için ne yapmalı, nereden başlamalıyım. Bu arada jantlar lastikler, farlar parlasın istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Araç Fluence.
Aracıma detaylı bir temizlik yapmak istiyorum. Kendim yapacağım. Far temizliği falan da yapacağım. En iyi sonuç için ne yapmalı, nereden başlamalıyım. Bu arada jantlar lastikler, farlar parlasın istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Araç Fluence.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 22 Ağustos 2018 #2 Kendim detaylı yaptığımda neleri yaptığımı söyleyim: Dışı bol araç şampuanıyla yıkadıktan sonra hemen 3 farklı mikrofiber bezle önce camlar sonra bel ve aşağısını kurulamak İç halıları çıkarıp fırçalamak İçeriyi el süpürgesiyle temizlemek Ekranları ve göğüsü bezle silmek Kapı aralarını silmek Yıkarken fırçalarken önce tavan, sonra bel, sonra jant ve en son çamurlukları fırçalamak Jantları jant temizleme fısfısları sıkıp yıkamak Koltuklar ve döşemelerdeki ayak izlerini silmek Camsil + suyu cam suyu deposuna dökmek En son fotoğrafını çekmek
Kendim detaylı yaptığımda neleri yaptığımı söyleyim: Dışı bol araç şampuanıyla yıkadıktan sonra hemen 3 farklı mikrofiber bezle önce camlar sonra bel ve aşağısını kurulamak İç halıları çıkarıp fırçalamak İçeriyi el süpürgesiyle temizlemek Ekranları ve göğüsü bezle silmek Kapı aralarını silmek Yıkarken fırçalarken önce tavan, sonra bel, sonra jant ve en son çamurlukları fırçalamak Jantları jant temizleme fısfısları sıkıp yıkamak Koltuklar ve döşemelerdeki ayak izlerini silmek Camsil + suyu cam suyu deposuna dökmek En son fotoğrafını çekmek
omrcetin Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 487 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2018 #3 Handsome Reis dedi: Kendim detaylı yaptığımda neleri yaptığımı söyleyim: Dışı bol araç şampuanıyla yıkadıktan sonra hemen 3 farklı mikrofiber bezle önce camlar sonra bel ve aşağısını kurulamak İç halıları çıkarıp fırçalamak İçeriyi el süpürgesiyle temizlemek Ekranları ve göğüsü bezle silmek Kapı aralarını silmek Yıkarken fırçalarken önce tavan, sonra bel, sonra jant ve en son çamurlukları fırçalamak Jantları jant temizleme fısfısları sıkıp yıkamak Koltuklar ve döşemelerdeki ayak izlerini silmek Camsil + suyu cam suyu deposuna dökmek En son fotoğrafını çekmek Genişletmek için tıkla... Sen hani 15 yaşındaydın? Araban ne bari onu söyle.
Handsome Reis dedi: Kendim detaylı yaptığımda neleri yaptığımı söyleyim: Dışı bol araç şampuanıyla yıkadıktan sonra hemen 3 farklı mikrofiber bezle önce camlar sonra bel ve aşağısını kurulamak İç halıları çıkarıp fırçalamak İçeriyi el süpürgesiyle temizlemek Ekranları ve göğüsü bezle silmek Kapı aralarını silmek Yıkarken fırçalarken önce tavan, sonra bel, sonra jant ve en son çamurlukları fırçalamak Jantları jant temizleme fısfısları sıkıp yıkamak Koltuklar ve döşemelerdeki ayak izlerini silmek Camsil + suyu cam suyu deposuna dökmek En son fotoğrafını çekmek Genişletmek için tıkla... Sen hani 15 yaşındaydın? Araban ne bari onu söyle.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 22 Ağustos 2018 #4 omrcetin dedi: Sen hani 15 yaşındaydın? Araban ne bari onu söyle. Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayım. Fluence, i20, Astra, E180 ne varsa yıkıyorum garajda.
omrcetin dedi: Sen hani 15 yaşındaydın? Araban ne bari onu söyle. Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayım. Fluence, i20, Astra, E180 ne varsa yıkıyorum garajda.
omrcetin Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 487 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2018 #5 Helal olsun ne diyeyim. Kolay gelsin. Bu arada teşekkürler.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 22 Ağustos 2018 #6 omrcetin dedi: Helal olsun ne diyeyim. Kolay gelsin. Bu arada teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yıkarken fırçanın sert olmamasına, suyun basıncının iyi olduğuna ve yanında birkaç kişi daha olmasına dikkat et.
omrcetin dedi: Helal olsun ne diyeyim. Kolay gelsin. Bu arada teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yıkarken fırçanın sert olmamasına, suyun basıncının iyi olduğuna ve yanında birkaç kişi daha olmasına dikkat et.