Rehber Detaylı FPS Arttırma

Hacı boşu boşuna çatıyorsun. Adamın rehberi hem FPS artırır hem de sistem performansını önemli ölçüde artırır.

Hocam işlemci çekirdek kullanım sayısını arttırmak yanlış bir şeydir. İşlemci zaten kendisi oyundayken bütün çekirdekleri kullanır. Sizin yaptığınız işlem çekirdeklerin hepsinin boştayken de kullanılmasını sağlar bu da işlemciyi yorar, ömrünü azaltır.

Hayır çok yanlış bilgi veriyorsun.

Ben kendim kullandım bu ayarları önceden bir etkisi yok, animasyonları kapamak Defender silmek sadece kaynak kullanımı azaltır performansa en fazla %3-4 etki eder.

Ben kendim kullandım bu ayarları önceden bir etkisi yok, animasyonları kapamak Defender silmek sadece kaynak kullanımı azaltır performansa en fazla %3-4 etki eder.
Dostum kullanmadığın o kadar belli ki. Neyse tartışmaya gerek yok. Gerginlik yaratmak istemem. Sen arkadaşa çok gereksiz bir şekilde yükleniyorsunuz, onu da belirtim.

WIN32PRIOrity ayarı örnek x.exe'nin GPU prioritysini ayarladığımız ayardı diye hatırlıyorum gerçekten etkili bir ayar. Çünkü açtığınız gibi önceliği ayarlanmış şekilde açılıyor.

Dostum kullanmadığın o kadar belli ki. Neyse tartışmaya gerek yok. Gerginlik yaratmak istemem. Sen arkadaşa çok gereksiz bir şekilde yükleniyorsunuz, onu da belirtim.

Aynen dostum kullanmadım bilmiyorum, her gün format atıp en iyi performansı veren ayarları bulmaya çalışıyorum ben sen ne diyorsun ama . Günde 2-3 kez format atıyorum ben cihazıma, hiçbir bildiğim yok aynen.

Hiçbir etkisi yok ayarların boşuna uğraşmasın millet diye yazıyorum mesajları.

HPET ayarı bile sorunlu, kapanınca bazı cihazlarda çok kötü performans verebiliyor.

HPET ayarı bazı cihazlarda kötü performansa yol açtığı gibi bazı cihazlarda da gerçekten yüksek derecede performansı getirebiliyor. Zararı varsa zaten kapalı tutulmalı.

2. Ayarı önermiyorum. İşlemci ihtiyacı olduğunda istediği kadar çekirdeği ihtiyacı kadar kullanıyor zaten. Sistem boşta ihtiyacı olmadığı çekirdekleri bile kullanıyor o ayar ile. Sistem boştayken işlemcinin tam güç çalışmasına sebep olacak. Yapmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…