Rehber Detaylı FPS Arttırma

Ayarlar gayet iyi gibi duruyor. İşlemci park ve 2. yontem olan işlemci cekirdek olayı bunlar gereksiz. Uzun zaman boyunca çok fazla ayar denedim. PC için yapilabilecek en iyi ayarlar:

Gereksiz arka plan hizmetlerini kapat.
Sistemde gereksiz dosya bırakma.
RAM 16 GB ve altıysa RAM şişmesini önlemek için sanal RAM verebilirsin.

Benim için bu kadar yeterli çünkü bunun fazlası ya sistemi bozuyor ya da gecikmeyi.

MSConfig'teki işlemci ayarının ellenmemesi gerekiyor o ayar zaten sadece Windows başlatırken kullanılan işlemci diye biliyorum ve değiştirilmesi bilgisayarın kararlılığını etkileyebilir.

Acaba yapmadığım bişey var mıdır diye baktım ama maalesef hepsini yapmışım. Ki önermeyeceğim bişey varsa da işlemci çekirdek sayısıyla oynamanız. Herkeste farklı olabilir bilmiyorum ama benim bilgisayarda ters tepti. Bilgisayar Chrome bile açmıyordu siz düşünün.

Hocam rtx3060 i512400f kullanıyorum sizce bu nvidia denetim masası ayarlarini yapmaya gerek varmı

Yapılabiliyorsa ekran kartına yapacağınız Undervolt+Overclock ile daha fazla performans kazanırsınız bu rehberdeki bütün adımlardan.
<8 GB belleği olan, 8 senelik işlemcisi olan denesin tabi mantıklı olan adımları da, diğer türlü iş görmez.

Eline sağlık.

Hocam bu ayarların içinde Xbox'u etkileyecek bir ayar var mı ve var ise hangisi çünkü Xbox uygulamasına giriş yapamıyorum acaba buradaki herhangi bir Regedit ayarı yüzünden mi etkilendi.

Ya abi Allah aşkına yapayım dedim çok kötü oldu forumda scroll tuşuyla kaydırırken görüntü akmıyor ne yapacağım.

Hocam 4 numarada kayıt defterinde yaptığımız şeylerin amacı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…