En azından kendi hatanız. Benim de bir incelememin içinden geçmişti bir moderatör. Düzgün olan incelemeye neden düzelt'e tıklar ki?

Hocam alakasız bir konudan nasıl alıntı yaptınız ya, bilmiyorum bu forum çok kuralcı bu konuda yapim dedim yapmaz olaydım.

Hocam alakasız bir konudan nasıl alıntı yaptınız ya, bilmiyorum bu forum çok kuralcı bu konuda yapim dedim yapmaz olaydım.
Hocam düzgün yazarsanız sorun yok. Mesela yazdığınız şeyleri görselle anlatsaydınız daha estetik dururdu. Ben terimlerin çoğunu biliyorum ama bilmeyen LOD'u görse anlamaz nereden bahsettiğinizi.

hocam düzgün yazarsanız sorun yok. Mesela yazdığınız şeyleri görselle anlatsaydınız daha estetik dururdu. Ben terimlerin çoğunu biliyorum ama bilmeyen Lod'u görse anlamaz nereden bahsettiğinizi.

Haklısınız hocam şu an meşgulum akşam falan ekleme yaparım.

Genel olarak guzel rehber olmus.

Bence sensor olayinda 3360, 3370, 3389, 3395 gibi sensorler arasindaki farki anlayabilmek olcum aleti vs kullanmadan imkansiza yakin. Dikkat edilmesi gereken asil konu hangi sensor oldugundan ziyade kullanilan sensorun sorunsuz uygulanmis olmasi.

İkinci nokta ise "Shape is king". Diger ozellikler istedigi kadar mukemmel olsun tutus sekli size uygun degilse hicbir kiymeti yok. Kendi acimdan tutus seklime en uygun mouse Viper Mini mesela. Buna sekil olarak ne kadar yakinsa o kadar iyi benim icin.

Switchler Kailh GM 8.0 ve Huano Blue Shell Pink Dot en cok begenilen switchler. Yine kisisel tercih ama meslea bence TTC Gold bence daha iyi.

Ozellikle M1 ve M2 tuslarinda pre/post travel ve side wobble olmamasi cok onemli. Ayrica m3/m4 tuslari icin de gecerli yini ayni durum.

Coating yine kisiden kisiye degisen bir durum acikcasi. Mat yuzey olan ve daha iyi grip saglayani seven de var, superlight tarzi smooth coating seven de var, model o glossy tarzi seven de.

Siz söyleyince aklıma geldi post-travel'de ekleyeyim. Çok haklısınız hocam.

Düzenleme yok, nasıl ekliyebilirim.

Modlar ne zaman yanıt verecek?

Normalde görseller ile iyileştirme yaptım konuya ama düzeltemiyorum hala moderatörler destek talebime dönmedi.

Modları bekliyorum…

Son düzenleme:
Hocam ben şimdi çok bilgili değilim, birçoğu terimi anlayabiliyorum ama matfixcustoms.com sitesinden Logitech G PRO X Superlight Mouse'unu almayı planlıyorum boyama falan yapıyorlar, çok hoş duruyor ayrıca Switch'i ve Encoder'ı değiştireceğim biliyorsunuz ki o farenin Scroll'da ufak sorunlara ve çift tıklama hatası varmış. Bu şekilde sorunsuz almış olacağım fakat önerir misiniz?
Daha önce birkaç kişiden "Superlight çöp" tarzı birçok fazla cümleler duydum sensörü sıkıntılı vs.
sizce değer mi? Birçok kişi "Superlight alacağına Zowie al" falan dedi ama bilemedim.
Öneriniz nedir?
Ayrıca şunu belirtmeyi unuttum, almamın nedeni sadece ve sadece FPS oyunları oynayacağımdan kaynaklı, diğer oyunlar için zaten pekte bir önem taşımıyor benim için bu mouse'la da oynarım bir başka mouse'la da.

Son düzenleme:
Superlight alın hocam.

WLmouse beast x al superlight yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…