Detaylı taslak yapabilen program önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Öncelikle hayırlı akşamlar, bir button box projem var. Kutumu, her şeyimi aldım; taslak oluşturmak istiyorum. Bunun için ölçüler elimde var fakat kağıtta biraz zor oluyor. Bunun için bir yazılıma ihtiyacım var. Ben bu yazılıma mm ya da CM olarak ölçüleri gireceğim. O da bana dikdörtgen oluşturacak ve butonlar için 12mm çapında delikler oluşturacağım. Onun için de bölümü olursa çok iyi olur. Böyle bir program varsa yardımcı olabilir misiniz? Umarım anlatabilmişimdir. Aşağıya taslak olarak neyi kastettiğimin örneğini bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki programa da baktım Solidworks benim istediğim tarza daha yakın gibi onu deneyeceğim. Autocad biraz daha mimari şeyler için sanırsam o kadar bilgim de yok. Sonuçları yarın atarım teşekkürler dostlar
Link paylaşmak yasak mı? Dosya.tc sitesine upload ettim içinde hem PDF hem de solidworks teknik resim dosya türünde var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…