SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 11 Ocak 2023 #1 Evet Hank'i kurtarma kısmında yaşama oranı %89 diye seçmedim. Aykıraya koştum. O da öldü, Hank ile aramız düzeliyor mu peki ileride? Üzüldüm şimdi keşke onu kurtarsaydım.
Evet Hank'i kurtarma kısmında yaşama oranı %89 diye seçmedim. Aykıraya koştum. O da öldü, Hank ile aramız düzeliyor mu peki ileride? Üzüldüm şimdi keşke onu kurtarsaydım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 11 Ocak 2023 #2 Oyun seçimlere bağlı sonuçta, ileride düzgün seçimler yaparsanız düzeltebilirsiniz elbette.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 11 Ocak 2023 #3 Öldüyse aranız nasıl düzelecek? TYT paragraf sorusu gibi konu olmuş. Sürprizbozan Eğer Hank size sinirliyse oyun sonunda bir kavga oluyor ya siz ya o ölüyor diye biliyorum. Ama birçok odevam yolu var tabi.
Öldüyse aranız nasıl düzelecek? TYT paragraf sorusu gibi konu olmuş. Sürprizbozan Eğer Hank size sinirliyse oyun sonunda bir kavga oluyor ya siz ya o ölüyor diye biliyorum. Ama birçok odevam yolu var tabi.