Steam Detroit 9.59 dolar!

Daha fazla  
Maalesef en düşük indirimi olmasa da bundan düşük indirime bayağı önce girmiş. Tekrar o kadar girer mi bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef en düşük indirimi olmasa da bundan düşük indirime bayağı önce girmiş. Tekrar o kadar girer mi bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Beyond Two Souls'da indirime girmiş ikisi beraber alınabilir.

Şimdi birisi gelecek ve Epic'te yarı fiyatına diyecek.
Steam farklı bir olay zaten. Epic Games Launcher adı üstünde bir başlatıcıdan ibaret.

Hikayeli oyunları genelde oynuyorsun ve bitiyor mantığı ile aldığım için Epic Games'ten alıyordum ama fiyat yakınsa kesinlikle Steam'i tercih etmek lazım. Detroit Become Human'ı sevdiğim için Beyond: Two Souls'u da severim diye düşünüp 110 liraya Steam key olarak aldım. İyi ki de almışım.

Aynı zamanda yıllardır boş duran Steam profiline renk katmış oldum. Steam kütüphanemde duran bitirdiğim sayılı (hikayeli) oyunlardan olduğu için profil teması tek bir oyundan ibaret ama bence hoş duruyor.

1745166907083.png

@A1peren Epic zaten minimalist bir felsefeyle hareket ediyor, indirimleri de büyük ölçüde buna borçluyuz. Steam kadar kompleks olmadığı için iş yükü daha az. Kullanıcının sosyalleştiği bir alan yok -> moderasyon yok -> daha az iş yükü.

Steam'de genelde tüm oyunların en yüksek oranda indirime girdiği dönemler "yaz indirimi" ve "kış indirimi"dir. Artık fiyat değişikliği gibi bir durum olması zor olduğundan tavsiyem Steam'den oyun almak için yaz indirimi'ne kadar bekleyin.
Ha belki dolar artabilir orası ayrı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı