Çözüldü Steam Detroit açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RandomDude

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Steam'den Detroit Become Human açmaya çalışıyorum, oyunu başlatmaya tıklayınca başlatılıyor diyor fakat hiç başlatılmıyor. Oyun dosyalarını doğruladım, yönetici olarak vs çalıştırdım fakat yine açılmıyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Merhaba dostlar, Steam'den Detroit Become Human açmaya çalışıyorum, oyunu başlatmaya tıklayınca başlatılıyor diyor fakat hiç başlatılmıyor. Oyun dosyalarını doğruladım, yönetici olarak vs çalıştırdım fakat yine açılmıyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Hocam Steam Epic bu tür platformlarda çok yoğunluk var Instagram'da gördüm sadece Türkiye ayrı bir sorun varmış.
Steam kapandı galiba veya sunucularda sorun var.

Hocam Steam Epic bu tür platformlarda çok yoğunluk var Instagram'da gördüm sadece Türkiye ayrı bir sorun varmış.

Çözüm
Steam’den açılan oyunların Steam sunucusuyla bir ilgisi yok, offline da açılıyor. Ayrıca Türkiye genelinde bir sorun yok, küçük bir kısım mağazaya erişemiyor, mağazayla kütüphanenin de bir alakası yok. Ne çok seviyorsunuz yanlış bilgi vermeyi.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı