philiptandy Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #11 Alınır hem de Türkçe.
Randomy Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #12 Oynanır.
Serchez Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #13 Hikayesi baya sağlam bir oyun kar temasına sahip geçen sene ocak ayında kar yağdığı sırada bitirmiştim, birden fazla sonu var seçimlerinize göre değişiyor, bu ocak ayında tekrardan oynamayı planlıyorum.
Hikayesi baya sağlam bir oyun kar temasına sahip geçen sene ocak ayında kar yağdığı sırada bitirmiştim, birden fazla sonu var seçimlerinize göre değişiyor, bu ocak ayında tekrardan oynamayı planlıyorum.
K Kasım Can Aydoğan Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #14 Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Bir daha bu tarz bir indirime girerse başka oyuncuların da kaçırmaması dileği ile
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Bir daha bu tarz bir indirime girerse başka oyuncuların da kaçırmaması dileği ile
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #15 Kasım Can Aydoğan dedi: Arkadaşlar Detroit: Become Human oyunu şu an %50 indirimde Steam üzerinde. 71 TL fiyatı var oyunun. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
Kasım Can Aydoğan dedi: Arkadaşlar Detroit: Become Human oyunu şu an %50 indirimde Steam üzerinde. 71 TL fiyatı var oyunun. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.