Detroit Auto Show 2012

Gudermes

Hectopat
Detroit Auto Show 2012

Lexus LF-LC

7kn6w.jpg

Mini Roadsters

7kn99.jpg

Acura NSX hybrid

7knch.jpg

Ford Fusion

7knfb.jpg

1952 Mercedes-Benz 300 SL

7knlg.jpg

Chevrolet TRU-140S

7knq5.jpg

BMW concept i8

7knt0.jpg

- - - Güncellendi - - -

Volkswagen E-Bugster Concept

7kpqd.jpg

Chevy Camaro

7kprn.jpg

Porsche 911 Cabriolet

7kpwq.jpg

Dodge Dart

7kpy3.jpg

Hyundai Genesis Coupe

7kq1h.jpg

Auto Show uzakta olduğundan gidemedim ama yakında her Auto show kendi resimlerim kendi gözlemlerimle direk formumuzda olacak.. Gelelim Detroite concept araçlar beklendiği kadar göz kamaştırdı.. Büyük markalar ise kendi çizgilerini dahada netleştirerek devam ettiklerini gösterdiler..
Marka bazında bakarsak

Porsche 911 - 991 Carrera Cabriolet İlk çıkışı Almanya olacak bu araçta Porsche magnezyumdan yapılan tavan çerçevesi büyük ağırlık avantajı sağlıyor..

BMW 3-Serisi Eylül ayında piyasa çıkacak bu araçlarda 19 inç hafif jantlar güçlü denge çubukları standart olarak gelecek.

Volvo XC60Elektrik hibrid ve performans üçünün harika gösterisini burada tanıttı. Bence fuarın en büyük yıldızlarından biriydi bu araç..

Volkswagen E-Bugster Elektrikli aracını beğendiğimi söyleyemeyeceğim alçaltılan tavan araca yakışmamış.. Aracın bence ne göz alıcı yanı her daim olduğu gibi göstergeleri..

Detroitten gözlemlerim bunlar tabiki daha detaylı bilgiler vermek isterdim ama bu fuar böyle geçti..

- - - Güncellendi - - -

Enfes otomobiller tanıtmışlar ya :D

Haklısın ama Ali ona özel bir konu işlemek istiyorum bazı verilere bakıyorum onlar gelsin özel bilgilerle tanıtacağım fuarının bana göre tabi en güzel tasarımı budur..

Lexus LF-LC
:)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı