Oyun Detroit: Become Human 188 TL!

dleifteH

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Detroit: Become Human şu anda Steam'de 6 Kasım saat 20.00'ye kadar geçerli olan indirimle birlikte %60 indirimli fiyatı 188 TL! Türk lirası geçerliliğini yitirmeden önce mutlaka alınması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum, alabilecek olanlar bu fırsatı es geçmemeli.
Screenshot_20231031-180345~2.png

Son düzenleme:
Detroit: Become Human şu anda Steam'de 6 Kasım saat 20.00'ye kadar geçerli olan indirimle birlikte %60 indirimli fiyatı 188 TL! Türk lirası geçerliliğini yitirmeden önce mutlaka alınması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Alabilecek olanlar bu fırsatı es geçmemeli.Eki Görüntüle 1997889

Tek sorun, param yok. Gözümün önünden kayıp gidiyor indirimler ve ben çaresizce bekliyorum.

Detroit: Become Human şu anda Steam'de 6 Kasım saat 20.00'ye kadar geçerli olan indirimle birlikte %60 indirimli fiyatı 188 TL! Türk lirası geçerliliğini yitirmeden önce mutlaka alınması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Alabilecek olanlar bu fırsatı es geçmemeli.Eki Görüntüle 1997889
Epic Gameste 113TL olması lazım.

Epic Games'te indirimsiz hali 140 iken Steam'dan asla alinmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı