Detroit Become Human PC için optimize edildi mi?

EkremÇ

Hectopat
Daha fazla  
Detroit Become Human almayı düşünüyorum PC için. Yorumlara bakınca yeni yorumlar iyi ama eski yorumlarda optimizasyon sorunu olduğu yazıyor. Ona göre almayı düşünüyorum %50 indirim var. PC için optimize edildi mi?

3 ay önce oynadığımda bir bölümden sonra takılma yapıyordu ve atıyordu. Düzelttiklerini düşünmüyorum.

PC portu çok sorunlu bir oyun, oyunu çıkarttıktan sonra bunu düzeltmek için öyle büyük bir güncelleme falan da yapmadılar.

Yine de oyunu alıp test etmeye değer. Sorun çıkarsa yukarıda denildiği gibi iade işlemi yapılabilir.
Oyun optimize edildiyse almak istiyorum diğer türlü büyük zaman: oyunu al, indir, 1 sat oyna, sil, iade et, kabul edilmesini bekle, paranın cüzdana gelmesini bekle, diğer oyunu al, onu indir. Çok uzun bir süreç.

3 ay önce oynadığımda bir bölümden sonra takılma yapıyordu ve atıyordu. Düzelttiklerini düşünmüyorum.
Kaçıncı saatten itibaren başlıyor biliyor musunuz?

Kaçıncı saatten itibaren başlıyor biliyor musunuz?

O biraz şans işi diyebiliriz kızı kurtarma görevinden sonra karakterle parkta ki görevde görevin farklı yerlerinde hata verip atıyordu. Çözümünü bulamadım ama düzelttiklerini sanmıyorum alacaksanız alın ama Steam'den alın hata verirse iade edersiniz.

Hayır edilmedi, Quantic Dream bu oyuna doğru düzgün güncelleme bile getirmedi. Hala bozuk bir oyun, düşük FPS alıp düşüşler yaşamanı geçtim oyunu hiç oynayamama şansın bile var o kadar bozuk bir sürüm PC sürümü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı