İbrahim BABAL Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Dahili ekran kartımı devre dışı bırakmam söyleniyor peki bunu yaparsam bir sorun yaşar mıyım?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #11 İbrahim BABAL dedi: Zaten işlemcininkini devreden çıkarmaya çalışıyorum reis eğer ekran ona bağlı ise görüntü gelmeyebilir. Hybrid GPU'lu laptopların çalışma prensibini bilsem yapıcam ama şimdilik vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Ayarlar Grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alır mısınız ? Direkt olarak Harici GPU ile başlayacaktır oyun. Artı 0 Eksi
İbrahim BABAL dedi: Zaten işlemcininkini devreden çıkarmaya çalışıyorum reis eğer ekran ona bağlı ise görüntü gelmeyebilir. Hybrid GPU'lu laptopların çalışma prensibini bilsem yapıcam ama şimdilik vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Ayarlar Grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alır mısınız ? Direkt olarak Harici GPU ile başlayacaktır oyun.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 12 Nisan 2021 #12 Laptopta Mux-Switch yoksa görüntü Intel kart üzerinden verilir. Bu yüzden kaldırırsanız görüntü gider. Schentienel dedi: Hocam Windows Ayarlar Grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alır mısınız ? Direkt olarak Harici GPU ile başlayacaktır oyun. Genişletmek için tıkla... Bunu söyledim ama olmamış herhalde. Artı -1 Eksi
Laptopta Mux-Switch yoksa görüntü Intel kart üzerinden verilir. Bu yüzden kaldırırsanız görüntü gider. Schentienel dedi: Hocam Windows Ayarlar Grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alır mısınız ? Direkt olarak Harici GPU ile başlayacaktır oyun. Genişletmek için tıkla... Bunu söyledim ama olmamış herhalde.