Satıldı Detroit: Become Human

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
35
Kullanmadığım Epic Games hesabımı satıyorum. İçerisinde Detroit: Become Human dahil 45 oyun bulunmakta.
D:BH harici hepsi bedava dağıtılanlar, kaçırdığınız varsa oynayabilirsiniz.
E-posta değişimi olacak, tek seferlik satın alım ile daima sizde kalacak.

Fiyat: 40₺. Yalnızca Papara üzerinden kabul ediyorum.
İletişim: elliewilliams.ts@protonmail.com

Merhaba. Bir süredir yanıt alamadığınızı gördüm. Bu sebeple ödeme yönteminde çeşitliliğe gidip gitmeyeceğinizi sormak istiyorum. Farklı ödeme yöntemlerine açık olursanız hesabı almayı düşünüyorum. EFT ve Tosla yöntemlerine açığım.

Merhaba. Bir süredir yanıt alamadığınızı gördüm. Bu sebeple ödeme yönteminde çeşitliliğe gidip gitmeyeceğinizi sormak istiyorum. Farklı ödeme yöntemlerine açık olursanız hesabı almayı düşünüyorum. EFT ve Tosla yöntemlerine açığım.
Merhaba. Bildirim gelmemiş, üzgünüm. Şimdi görüyorum mesajınızı.

Elimde Papara'dan başka bir ödeme yöntemi bulunmadığı için Papara'dan kabul etme durumundayım.
Varsa banka kartınızı Papara'ya tanıtarak hesaplar arası transferi aktif hale getirebilirsiniz. Bilgilerinizi vermek istemezseniz de alternatif yollara başvurabilirim.

Merhaba. Bildirim gelmemiş, üzgünüm. Şimdi görüyorum mesajınızı.

Elimde Papara'dan başka bir ödeme yöntemi bulunmadığı için Papara'dan kabul etme durumundayım.
Varsa banka kartınızı Papara'ya tanıtarak hesaplar arası transferi aktif hale getirebilirsiniz. Bilgilerinizi vermek istemezseniz de alternatif yollara başvurabilirim.
Papara IBAN numaranızı paylaşmanız durumunda direkt olarak banka hesabımdan EFT yapabiliyor gibiyim. Aksi takdirde ben de Papara hesabı açabilirim. İsterseniz kalan işlemleri mail üzerinden tamamlayalım. Gizlilik açısından daha sağlıklı olacaktır.

Papara IBAN numaranızı paylaşmanız durumunda direkt olarak banka hesabımdan EFT yapabiliyor gibiyim. Aksi takdirde ben de Papara hesabı açabilirim. İsterseniz kalan işlemleri mail üzerinden tamamlayalım. Gizlilik açısından daha sağlıklı olacaktır.
İlgili kullanıcıları da bilgilendirmek amacıyla buraya yazdım, işlemleri e-posta üzerinden halledeceğiz tabii ki. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı