erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 28 Haziran 2021 #1 Steam'da 11 liraya düşmüş, önceden hiç oynamadım bu fiyata alınır diye düşündüm sizce nasıl alınır mı? Bir de ekstra olarak önceki Deus Ex oyunlarının hiçbirini oynamadım direkt olarak bu oyundan başlasam seriye ne kadar hikaye kaybı yaşarım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
Steam'da 11 liraya düşmüş, önceden hiç oynamadım bu fiyata alınır diye düşündüm sizce nasıl alınır mı? Bir de ekstra olarak önceki Deus Ex oyunlarının hiçbirini oynamadım direkt olarak bu oyundan başlasam seriye ne kadar hikaye kaybı yaşarım?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 28 Haziran 2021 #2 Türkçe yaması daha pahalıya satılıyor.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 28 Haziran 2021 #3 isimsizkahraman dedi: Türkçe yaması daha pahalıya satılıyor. Genişletmek için tıkla... Aldım teşekkürler isimsizkahraman dedi: Türkçe yaması daha pahalıya satılıyor. Genişletmek için tıkla... O hocam bu arada Kütahya'da mısınız ? Ben de Kütahya'dayım bir an imzanızda Kütahya'yı görünce aşırı şaşırdım.
isimsizkahraman dedi: Türkçe yaması daha pahalıya satılıyor. Genişletmek için tıkla... Aldım teşekkürler isimsizkahraman dedi: Türkçe yaması daha pahalıya satılıyor. Genişletmek için tıkla... O hocam bu arada Kütahya'da mısınız ? Ben de Kütahya'dayım bir an imzanızda Kütahya'yı görünce aşırı şaşırdım.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Haziran 2021 #4 Ben beğenmemiştim pek. RPG unsurları güzel olabilir fakat oynanış hoşuma gitmedi.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 28 Haziran 2021 #5 erenspurs dedi: Aldım teşekkürler O hocam bu arada Kütahya'da mısınız ? Ben de Kütahya'dayım bir an imzanızda Kütahya'yı görünce aşırı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Evet.
erenspurs dedi: Aldım teşekkürler O hocam bu arada Kütahya'da mısınız ? Ben de Kütahya'dayım bir an imzanızda Kütahya'yı görünce aşırı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Evet.