Oyun Deus Ex oyunlarında %85 indirim

nickyokaga

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  

İlk 3'ünün yorumları iyi, son 2'sinin yorumları kötü. Sizin fikriniz nedir?

Bayılıyorum. Hayatımın oyunu. Zamanında Eidos promosu ile satın almıştım. Bütün Eidos oyunlarını 100 liraya almıştım.

Bu arada Deus Ex 1 - Human ve Mankind iyidir. Deus Ex 1 hepsinden daha iyidir.

Invisible War çok tırt bir oyun ancak hikaye için oynanması lazım. The Fall zaten telefon oyunuydu sonra steam'e geldi. Ancak o da tırt.

İlk 3'ünün yorumları iyi, son 2'sinin yorumları kötü. Sizin fikriniz nedir?
Son ikisi gerçekten kötü oyunlar. Neyse ki kaliteli olan 3 oyundan sadece Human Revolation ve Mankind Divided oynasanız yeter. Human Revolation pre-sequal olduğu için 2000'de çıkan oyunu oynamak zorunda değilsiniz. HR ve MD gerçekten kalitelidir. Hele ki MD bence çok iyi bir oyun.

Son ikisi gerçekten kötü oyunlar. Neyse ki kaliteli olan 3 oyundan sadece Human Revolation ve Mankind Divided oynasanız yeter. Human Revolation pre-sequal olduğu için 2000'de çıkan oyunu oynamak zorunda değilsiniz. HR ve MD gerçekten kalitelidir. Hele ki MD bence çok iyi bir oyun.
Katılmıyorum hocam. Human ile Mankind'ı anlamak için ilk oyunu oynamak şart. Deus Ex 2000 oyununu oynamak bütün lore'u anlamaya yardımcı olur.

Katılmıyorum hocam. Human ile Mankind'ı anlamak için ilk oyunu oynamak şart. Deus Ex 2000 oyununu oynamak bütün lore'u anlamaya yardımcı olur.
Benim bildiğim kadarıyla pre-sequel oldukları için ilk oyun çokta şart değil. Tabii lore sevdalısı bir insansanız tüm oyunları oynamak şart fakat benim gibi lore sevdalısı değilseniz bence çokta şart değil. Ne kadar iyi yaşlanırsa yaşlansın bazı kişiler için 22 yıl önce çıkmış bir oyunu oynamak çokta kolay olmaz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı