Arkadaşlar Deus Ex Türkçe yamasını bilenler var mı? Ben bulamadım. Deus Ex Human Revolution değil, 2000 yılında çıkmış ilk oyunun Türkçe yamasını soruyorum. Oyun Steam üzerinden orijinal.
Human revolution'un oynanışını çekemediğim için eski deus ex oyunlarına başlayalım dedik 1. oyuna bakayım derken bunu da oynayamayacağım sanırım teşekkürler.
Human revolution'un oynanışını çekemediğim için eski deus ex oyunlarına başlayalım dedik 1. oyuna bakayım derken bunu da oynayamayacağım sanırım teşekkürler.
Dark Messiah Might And Magic öneririm. Aynı türde değiller ama bölümleri farklı yollardan ve farklı oynanıştan bitirme mantığı aynı. Birde güzel yaşlanmış mekanikleri hâlâ kaliteli, source motorunu kullanıyor çünkü. Yaması var birde.
Dark Messiah Might And Magic öneririm. Aynı türde değiller ama bölümleri farklı yollardan ve farklı oynanıştan bitirme mantığı aynı. Birde güzel yaşlanmış mekanikleri hâlâ kaliteli, source motorunu kullanıyor çünkü. Yaması var birde.
Vay be, bu oyunu bir yerde duymuş gibi olmuştum o oyun bu oyunmuş. Kaplamalar oblivion ve skyrimi andırıyor, indirimde kaç liraya düşüyor steamde bir fikrin var mı?
Vay be, bu oyunu bir yerde duymuş gibi olmuştum o oyun bu oyunmuş. Kaplamalar oblivion ve skyrimi andırıyor, indirimde kaç liraya düşüyor steamde bir fikrin var mı?
5TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada ana karakter resimdeki ork değil bu.
Kapağa gidip oyunda yüzlercesiyle savaştığımız orklardan birini koymuşlar . Genelde ana karakter koyulur bu garip geldi.
Zamanında epey oynamıştım bitirememiştim tabi save gümleyince. Alışınca bayağı sarıyordu oyun ama pek iyi yaşlanan bir oyun değil. Biraz dinozor olmak gerek.