elektr00 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 29 Mart 2022 #11 296181 dedi: Eksik yazıyorsun, yoksa neden olmasın. Detaylara dikkat etmelisin. Genişletmek için tıkla... yok hocam eksik yazmayla alakası yok önceden çalışan proje bile çalışmamaya başladı artık uğraşamam dedim kaldırdım programı
296181 dedi: Eksik yazıyorsun, yoksa neden olmasın. Detaylara dikkat etmelisin. Genişletmek için tıkla... yok hocam eksik yazmayla alakası yok önceden çalışan proje bile çalışmamaya başladı artık uğraşamam dedim kaldırdım programı
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 29 Mart 2022 #12 elektr00 dedi: yok hocam eksik yazmayla alakası yok önceden çalışan proje bile çalışmamaya başladı artık uğraşamam dedim kaldırdım programı Genişletmek için tıkla... Sistemin ile sorunun olabilir. (Disk sağlığı olabilir mesela)
elektr00 dedi: yok hocam eksik yazmayla alakası yok önceden çalışan proje bile çalışmamaya başladı artık uğraşamam dedim kaldırdım programı Genişletmek için tıkla... Sistemin ile sorunun olabilir. (Disk sağlığı olabilir mesela)