Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #21 Chloe Price dedi: Ben herhalde birilerini sabote etmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Direk savaş açmışsın reis ne sabotajı yollamışsın el bombasını. Uçuracasun ha onni semaya. DedeYita dedi: Ben yine sinsilik yeteneğimi kullanmışım. Eline sağlık ustam. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra böyle. Full asasin gibi çizeceğim seni Luthienn dedi: Ölümüm PSU yüzünden olsun lütfen. Genişletmek için tıkla... Allah korusun dostum en kötü ölümü arzu eylemişsin. Sen PSU yu çöpe atacaksın o seni atmadan.
Chloe Price dedi: Ben herhalde birilerini sabote etmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Direk savaş açmışsın reis ne sabotajı yollamışsın el bombasını. Uçuracasun ha onni semaya. DedeYita dedi: Ben yine sinsilik yeteneğimi kullanmışım. Eline sağlık ustam. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra böyle. Full asasin gibi çizeceğim seni Luthienn dedi: Ölümüm PSU yüzünden olsun lütfen. Genişletmek için tıkla... Allah korusun dostum en kötü ölümü arzu eylemişsin. Sen PSU yu çöpe atacaksın o seni atmadan.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 6 Ekim 2020 #22 @292469 Recep Baltaş ile ortaklık kurmuşsun.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 6 Ekim 2020 #24 O zaman oraya Powerboost PSU kullanan yani canlı bomba bir Nemo da ekleyelim. Değiştirecek param yok ve sistem patlarsa binlerce lira zarara gireceğim.
O zaman oraya Powerboost PSU kullanan yani canlı bomba bir Nemo da ekleyelim. Değiştirecek param yok ve sistem patlarsa binlerce lira zarara gireceğim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #25 Eline sağlık elektrik ustam
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #26 Ulan be, bu çizime konu olacağım hiç aklıma gelmezdi. Sağ ol. Cellat olmuşum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Ekim 2020 #27 Recep Baltaş'ı Sapphire binasını taşlarken çizseydin daha iyiydi.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #29 kino dedi: Recep Baltaş'ı Sapphire binasını taşlarken çizseydin daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Bak o aklıma gelmedi doğru diyorsun keşke öyle yapsaydım. ABCDE dedi: Trust iyi dayanmış. Genişletmek için tıkla... Asıl Everest iyi dayanmış diğerleri gibi 1 füzeyle uçmadı 2 sine direndi inat ediyor. Çöküşü bile güç bela.
kino dedi: Recep Baltaş'ı Sapphire binasını taşlarken çizseydin daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Bak o aklıma gelmedi doğru diyorsun keşke öyle yapsaydım. ABCDE dedi: Trust iyi dayanmış. Genişletmek için tıkla... Asıl Everest iyi dayanmış diğerleri gibi 1 füzeyle uçmadı 2 sine direndi inat ediyor. Çöküşü bile güç bela.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 6 Ekim 2020 #30 Elektrikci_Hasan dedi: Bak o aklıma gelmedi doğru diyorsun keşke öyle yapsaydım. Asıl Everest iyi dayanmış diğerleri gibi 1 füzeyle uçmadı 2sine direndi inat ediyor. Çöküşü bile güç bela. Genişletmek için tıkla... Beni de çizersen alfabe atarken çiz tamam mı?
Elektrikci_Hasan dedi: Bak o aklıma gelmedi doğru diyorsun keşke öyle yapsaydım. Asıl Everest iyi dayanmış diğerleri gibi 1 füzeyle uçmadı 2sine direndi inat ediyor. Çöküşü bile güç bela. Genişletmek için tıkla... Beni de çizersen alfabe atarken çiz tamam mı?