Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 6 Ekim 2020 #41 PanzerTR dedi: ..... Şaka yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Biraz ciddi biriyim, bu tarz şakaları gerçek olarak algılıyorum çoğu zaman. İşaret vs bırakırsanız gülerim bir dahakine
PanzerTR dedi: ..... Şaka yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Biraz ciddi biriyim, bu tarz şakaları gerçek olarak algılıyorum çoğu zaman. İşaret vs bırakırsanız gülerim bir dahakine
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 6 Ekim 2020 #42 Clarence Morrow dedi: Biraz ciddi biriyim, bu tarz şakaları gerçek olarak algılıyorum çoğu zaman. İşaret vs bırakırsanız gülerim bir dahakine Genişletmek için tıkla... Bu da şaka he ciddiye alma sana kör demiyorum.
Clarence Morrow dedi: Biraz ciddi biriyim, bu tarz şakaları gerçek olarak algılıyorum çoğu zaman. İşaret vs bırakırsanız gülerim bir dahakine Genişletmek için tıkla... Bu da şaka he ciddiye alma sana kör demiyorum.
1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 6 Ekim 2020 #43 Hocam kimleri kaybettiniz bu savaşta.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #44 1080Tİ dedi: Hocam kimleri kaybettiniz bu savaşta. Genişletmek için tıkla... Çok şükür hiç kimseyi. Bu çöp rezil firmalar ve ürünleri savaşta bile bişe bilmiyorlar ezdik geçtik.
1080Tİ dedi: Hocam kimleri kaybettiniz bu savaşta. Genişletmek için tıkla... Çok şükür hiç kimseyi. Bu çöp rezil firmalar ve ürünleri savaşta bile bişe bilmiyorlar ezdik geçtik.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 6 Ekim 2020 #45 Elektrikci_Hasan dedi: Çok şükür hiç kimseyi. Bu çöp rezil firmalar ve ürünleri savaşta bile bişe bilmiyorlar ezdik geçtik. Genişletmek için tıkla... Neyse şükür ki Powerboost PSU kullanıyorum. (!)
Elektrikci_Hasan dedi: Çok şükür hiç kimseyi. Bu çöp rezil firmalar ve ürünleri savaşta bile bişe bilmiyorlar ezdik geçtik. Genişletmek için tıkla... Neyse şükür ki Powerboost PSU kullanıyorum. (!)
1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 6 Ekim 2020 #46 Elektrikci_Hasan dedi: Çok şükür hiç kimseyi. Bu çöp rezil firmalar ve ürünleri savaşta bile bişe bilmiyorlar ezdik geçtik. Genişletmek için tıkla... Bende savaşa katılmak istiyorum komutanım.
Elektrikci_Hasan dedi: Çok şükür hiç kimseyi. Bu çöp rezil firmalar ve ürünleri savaşta bile bişe bilmiyorlar ezdik geçtik. Genişletmek için tıkla... Bende savaşa katılmak istiyorum komutanım.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Ekim 2020 #47 Elektrikci_Hasan dedi: Eki Görüntüle 692888 Genişletmek için tıkla... Hocam garip olmuş, ne bileyim, yorum yapamayacağım .
Elektrikci_Hasan dedi: Eki Görüntüle 692888 Genişletmek için tıkla... Hocam garip olmuş, ne bileyim, yorum yapamayacağım .
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #48 222744 dedi: Hocam garip olmuş, ne bileyim, yorum yapamayacağım . Genişletmek için tıkla... Allahtan yapmadın yap yap.
222744 dedi: Hocam garip olmuş, ne bileyim, yorum yapamayacağım . Genişletmek için tıkla... Allahtan yapmadın yap yap.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Ekim 2020 #49 Elektrikci_Hasan dedi: Allahtan yapmadın yap yap. Genişletmek için tıkla... Hocam malı kimden alıyorsunuz yazacaktım ama kaba olacaktı affedersiniz .
Elektrikci_Hasan dedi: Allahtan yapmadın yap yap. Genişletmek için tıkla... Hocam malı kimden alıyorsunuz yazacaktım ama kaba olacaktı affedersiniz .
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #50 222744 dedi: Hocam malı kimden alıyorsunuz yazacaktım ama kaba olacaktı affedersiniz . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
222744 dedi: Hocam malı kimden alıyorsunuz yazacaktım ama kaba olacaktı affedersiniz . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et