Dev Minecraft PE Projesi

P0ison

Picopat
Bildiğiniz gibi Minecraft evreninde her şey sınırsız, Minecraft Pocket Edition için (Mobil Minecraft) bütün forumlardan büyük bir ekip topluyorum. Dünya üzerindeki en büyük mimari sanat eserlerini tek bir Minecraft Dünyasında canlandıracağız, bunun için büyük bir ekip gerekiyor ve bütün forumlardan büyük bir ekip toplamaya çalışıyorum. İlgilenen arkadaşlar buradan katılmak istediğini cevap yazarak belirtebilirler.

NOT: Minecraft PE cracksiz olmalıdır. Aksi takdirde giriş sağlanamaz.

Bildiğiniz gibi Minecraft evreninde her şey sınırsız, Minecraft pocket Edition için (mobil Minecraft) bütün forumlardan büyük bir ekip topluyorum. Dünya üzerindeki en büyük mimari sanat eserlerini tek bir Minecraft dünyasında canlandıracağız, bunun için büyük bir ekip gerekiyor ve bütün forumlardan büyük bir ekip toplamaya çalışıyorum. İlgilenen arkadaşlar buradan katılmak istediğini cevap yazarak belirtebilirler.

Not: Minecraft pe cracksiz olmalıdır. Aksi takdirde giriş sağlanamaz.

Bu forumda masaüstünüzü paylaşın diye bir konu vardı çoğu kişinin masaüstünde Minecraft var ama Minecraft pe oynayan yoktur bence yine de sana kolay gelsin.

Bildiğiniz gibi Minecraft evreninde her şey sınırsız, Minecraft pocket Edition için (mobil Minecraft) bütün forumlardan büyük bir ekip topluyorum. Dünya üzerindeki en büyük mimari sanat eserlerini tek bir Minecraft dünyasında canlandıracağız, bunun için büyük bir ekip gerekiyor ve bütün forumlardan büyük bir ekip toplamaya çalışıyorum. İlgilenen arkadaşlar buradan katılmak istediğini cevap yazarak belirtebilirler.

Not: Minecraft pe cracksiz olmalıdır. Aksi takdirde giriş sağlanamaz.

Windows 10 Edition olur mu?

Akıllarda tek soru. Ne işe yarayacak?
Mimar olmak isteyen genç arkadaşlar için güzel bir çalışma olacak, her şeyine kadar dizayn edeceğiz. Burj Khalifa'nın yaklaşık %45'ini tamamladık. Aynı zamanda eğleniyoruz. Peki benim size bir sorum var. Sizin oynadığınız normal oyunlar ne işe yarıyor?
Windows 10 Edition olur mu?
Evet, oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı