Dev Secure AV, Malwarebytes tarafından virüs olarak algılanıyor

598256

Centipat
Merhaba dostlar, yerli Anti-Virüs Dev Secure'yi indirmek istedim. Malwarebytes uyarı verdi, beni web sitesine almadı (trojan uyarısı verdi). Siteye girdikten sonra Comodo Anti-Virüs sürekli cmd.exe adlı bir işlemi engellemeye başladı. VirusTotal'da 5 Anti-Virüs pozitif verdi. Kullanmalı mıyım bu programı? (Site orijinal herhalde. Link: DEVSECURE – Farklı bir açı; Yenilikçi yazılım)

Vt sonucu: VirusTotal

Son düzenleme:
Kullanmayın zaten iyi de değil. Kaspersky, ESET, Norton, BitDefender falan varken neden bunu kullanasınız ki?

Neden kullanıcaksınızki Kaspersky BitDefender gibi programlara meteor mu çarptı.

Ben size garanti vermiyorum ama hem test etmek hem de sistemde sorun olmasını istemiyorsanız sanal makine de deneyin.

Çıkarılabilir aygıtlar da diğer programlara fark atmış bir program. Gayet kullanışlı diğer AV programına Devsecure u güvenli olarak tanımlayın ve ikisini beraber kullanın isterseniz çok daha sağlıklı olur. Her cihazda mutlaka Devsecure olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…