GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.590 Makaleler 1 Çözümler 5 Bugün 00:28 #1 Devam eden tüketici hakem heyeti başvuruma ek belge veya fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Dosya Ekleri 1764192434098.png 17,5 KB · Görüntüleme: 14
Devam eden tüketici hakem heyeti başvuruma ek belge veya fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verir misiniz?
Çözüm trustright Bugün 00:35 GhostOps dedi: Devam eden tüketici hakem heyeti başvuruma ek belge veya fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptığın hakem heyetine belgelerle giderek elden dilekçe ile belgelerin eklemesini yaptırman gerekiyor.
GhostOps dedi: Devam eden tüketici hakem heyeti başvuruma ek belge veya fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptığın hakem heyetine belgelerle giderek elden dilekçe ile belgelerin eklemesini yaptırman gerekiyor.
trustright Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.154 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:35 #2 GhostOps dedi: Devam eden tüketici hakem heyeti başvuruma ek belge veya fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptığın hakem heyetine belgelerle giderek elden dilekçe ile belgelerin eklemesini yaptırman gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
GhostOps dedi: Devam eden tüketici hakem heyeti başvuruma ek belge veya fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptığın hakem heyetine belgelerle giderek elden dilekçe ile belgelerin eklemesini yaptırman gerekiyor.
KS KS GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.590 Makaleler 1 Çözümler 5 Bugün 00:37 #3 trustright dedi: Başvuru yaptığın hakem heyetine belgelerle giderek elden dilekçe ile belgelerin eklemesini yaptırman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... E-posta oluyor mu peki. Artı 0 Eksi
trustright dedi: Başvuru yaptığın hakem heyetine belgelerle giderek elden dilekçe ile belgelerin eklemesini yaptırman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... E-posta oluyor mu peki.
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 656 Çözümler 3 Bugün 00:43 #4 GhostOps dedi: E-posta oluyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Oluyor diye biliyorum dostum. Hakem heyetinin sitesinde mail varsa deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
GhostOps dedi: E-posta oluyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Oluyor diye biliyorum dostum. Hakem heyetinin sitesinde mail varsa deneyebilirsin.
KS KS GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.590 Makaleler 1 Çözümler 5 Bugün 00:45 #5 Efe KIPKINER dedi: Oluyor diye biliyorum dostum. Hakem heyetinin sitesinde mail varsa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... E-posta atarım daha da uygun olsun diye kep adresi alacağım. Artı 0 Eksi
Efe KIPKINER dedi: Oluyor diye biliyorum dostum. Hakem heyetinin sitesinde mail varsa deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... E-posta atarım daha da uygun olsun diye kep adresi alacağım.