Devam etmek için Windows görev zamanlayıcısı hizmetini çalışır durumda olması gerekir

gorkemaraz

Kilopat
Daha fazla  
Nvidia experience programını kurarken ( !Nvidia Kurulum Programı Devam edemiyor.
Devam etmek için Windows görev zamanlayıcısı hizmetini çalışır durumda olması gerekir.
Lütfen hizmeti başlatıp tekrar deneyiniz.) hatası alıyorum. Nasıl çalıştırabilirim görev zamanlayıcısını?

Not: Görev Zamanlayıcısın çalıştırdığım zaman uzak bilgisayar bulunamadı hatası alıyorum.

Dosya Ekleri

• hata.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 1.458
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat > çalıştır'a services.msc yazın, g'ye basıp görev zamanlayıcı satırına gelin, sağ tık > özellikler başlat diyin sorun çözülür.

Not Bu adımları tamamlayabilmeniz için bilgisayar yöneticisi hesabınız olması gerekir.

Başlat' ı tıklatın, Çalıştır' ı tıklatın, services.mscyazın ve Tamam' ı tıklatın.
Olay günlüğüsağ tıklatın ve sonra Özellikler' i tıklatın.
Başlangıç türü kutusunda, Otomatik' i tıklatın, Uygula' yı tıklatın ve sonra Tamam' ı tıklatın.
Başlat' ı tıklatın, ilerleme çubuğunu tamamlamak bekleyin ve sonra da Tamam' ı tıklatın.
Görev Zamanlayıcısı'nısağ tıklatın ve sonra Özellikler' i tıklatın.
Başlangıç türü kutusunda başlangıç türünü Otomatikolarak ayarlandığını doğrulayın.
Uygula' yı tıklatın ve sonra Tamam' ı tıklatın.
Başlat' ı tıklatın, ilerleme çubuğunu tamamlamak bekleyin ve sonra da Tamam' ı tıklatın.
Hizmetler eklentisinden çıkın.

BENDE OLAY GÜNKÜĞÜ YOK NE YAPMALIYIM ? YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

Teşekkür ederim 2019da işimi gördün

Çok teşekkür ederim dediklerini yaptım işime yaradı sorunumu gerçekten çözdüm sayende. Format
atın çözülsün diyen dangalaklar bilgisayarcıyım diye dolaşıyorlar,neyse sorun çözüldü olay günlüğünü bulamayanlar büyük ihtimalle O harfinden aradılar, görev zamanlayıcısında Windows Olay Günlüğü olarak geçiyor inş yardımcı olmuşumdur
Bu arada sırf sana teşekkür edebilmek için üye oldum

Bende farklı bir sorun çıktı yardım ederseniniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…