Devam etmek için yönetici kullanıcı adı ve parolası girin hatası

Talha Durmus

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar bu uyarıyı alıyorum kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştire giremiyorum aynı hatayı alarak
Virüs olma ihtimali 0 gibi bir şey daha bugün laptopu aldım Win10 ilk defa kullanıyorum.
Yöneticiye nasıl geçireceğim?
Sadece resimde attığım uygulamada değil çoğu şeyde bu hatayı veriyor kullanıcı adı ve parolasını biliyorum şu an tek hesap bağlı.
Başka istediğiniz bilgi olursa atarım.

CMD açın ve bu kodu yazın
Kod:
user administrator /active:yes
sonrasında başlat ve L tuşuna basarak oturumu kilitleyin ardından sol altta Administrator hesabı olması lazım.
Eğer bu olmazsa bilgisayarım sağ tıkla yönet...yerel kullanıcılar ve gruplar-users tıkla sağ tarafta senin hesabına sağ tıkla özellikler-üyelik tabına tıkla ekle ye tıkla açılan ekrana administrators yaz.
Bilgisayarınızı ilk açtığınızda hesap otomatik kurulumuydu yani ilk açtığınız gibi masaüstü ekranı mı geldi?

Son düzenleme:

Yaptım ama dediğiniz gibi mi bilmiyorum burada da paylaşayım belki birine yardımı dokunur.cevabın için teşekkür ederim.
1- Crtl+alt+delete yapıp Shift tuşuna basılıtı tutarak yeniden başlat.
2-Gelen ekranda güvenli mod ile yeniden başlatın.
3-Administrators hesabı ile gözüküyor olması lazım.
4-Kendi hesasbınıza girip denetim masası- kullanıcı hesaplarından kullandığınız hesaba yönetici yetkisi veriyorsunuz.
5-Ardından güvenli moddan çıkıyorsunuz, yeniden başlatıyosunuz ve kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir bölümündeki çubuğu en alta getirip tamam diyorsunuz.
6-Böylelikle çözülmüş oluyor. Takılan kişi yazarsa yardımcı olmaya çalışırım.

Evet bu yöntemi de biliyordum ama sizde işe yarayacağını düşünmemiştim. Sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…