L lonq Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Çözümünü bulamadım hiçbir yerde. Olay Görüntüleyicisi'nde Kernel Power 41 63 olarak belirtiliyor sorun mavi ekranda aldıgım hata kodları ise: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Çözümünü bulamadım hiçbir yerde. Olay Görüntüleyicisi'nde Kernel Power 41 63 olarak belirtiliyor sorun mavi ekranda aldıgım hata kodları ise: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
KS KS L lonq Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #11 claus dedi: Dediklerimi tekar okuyup uygulayın sorgulamadan. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim desteklemiyor yükseltmeyi denedim dedikleriniz uyguluyorum . Yükseltmek istediğimde sistemimin yetersiz olduğunu söyledi Artı 0 Eksi
claus dedi: Dediklerimi tekar okuyup uygulayın sorgulamadan. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim desteklemiyor yükseltmeyi denedim dedikleriniz uyguluyorum . Yükseltmek istediğimde sistemimin yetersiz olduğunu söyledi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.357 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #12 Tekrar oku.. Artı 0 Eksi
KS KS L lonq Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #13 claus dedi: Tekrar oku. Genişletmek için tıkla... minnidump.rar hocam sürücülerimi güncelledim fakat Windows 11'e geçemedim halen, son zamanlarda farklı hata kodları almaya başladım bakabilir misiniz? Sorunun HDD veya RAM'den kaynaklandıgını dusunuyorum son noktayı koyabilir misiniz @claus claus dedi: Dediklerimi tekar okuyup uygulayın sorgulamadan. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, sorunun sürücü veya Windows 10 ile alakası yokmuş sanırım, anakart ve RAM değişikliği yaptım sorunum çözüldü, sorunu yaşayanlar minidumpta ntkrnlmp.exe hatası yaşıyorsanız sorun RAM'den kaynaklı olabilir ben öyle çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Tekrar oku. Genişletmek için tıkla... minnidump.rar hocam sürücülerimi güncelledim fakat Windows 11'e geçemedim halen, son zamanlarda farklı hata kodları almaya başladım bakabilir misiniz? Sorunun HDD veya RAM'den kaynaklandıgını dusunuyorum son noktayı koyabilir misiniz @claus claus dedi: Dediklerimi tekar okuyup uygulayın sorgulamadan. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, sorunun sürücü veya Windows 10 ile alakası yokmuş sanırım, anakart ve RAM değişikliği yaptım sorunum çözüldü, sorunu yaşayanlar minidumpta ntkrnlmp.exe hatası yaşıyorsanız sorun RAM'den kaynaklı olabilir ben öyle çözdüm.